Natalie Portman ponovno noseča

Z Oskarjem nagrajena igralka in njen mož, francoski koreograf Benjamin Nillepied, pričakujeta že drugega otroka, kar je med drugim potrdila tudi revije People.


Natalie Portman

35-letna igralka je svoj nosečniški trebušček pokazala v čudoviti Valentinovi obleki na Beneškem festivalu v torek, kjer se je odvila premiera njenega novega filma Planetarium.

Millepied in Portmanova sta se poročila leta 2012 v Big Suru v Kaliforniji in že imata 5-letnega sinka Alepha. Par se je sicer spoznal na snemanju trilerja Črni labod leta 2009, je pred kratkim zapisala revija The New York Times, kjer je Portmanova v intervjuju spregovorila tudi o tem, kakšno je njeno zasebno življenje in o vlogi žene in mame.

»Ko ne delam, se vse giblje okoli moje družine, tako da so tudi obveznosti prilagojene, saj sem tako zaposlena s pripravo hrane, šolo in večernimi rituali otrok,« je povedala. »Starševstvo me je naredilo bolj mirno,saj sem po novem mirna, tudi ko se stvari odvijajo slabše, kot bi pričakovala,« je še dodala.


Igralka se je dotaknila tudi izkušenj, ki jih je pridobila z rojstvom prvega otroka, in sicer je ugotovila, da »gre čas res hitro naprej. Sovražim, ko se slišim to reči, saj vem, da sem včasih sovražila, ko mi je kdo to dejal. Vsi so vedno to govorili in sedaj to govoriva midva, kar je grozno in dokazuje, da se staramo. Ampak navsezadnje drži,« je zaključila.

VEČ VSEBIN: