5 nasvetov sester Kardashian

Morda ste v medijih zaznali, da so sestre Kardashian postale prav obsedene z zdravim življenjem. Še nekaj časa nazaj je bilo njihovo življenje polno gaziranih pijač, kave in hitre hrane, danes pa je vse drugače.


Prva je s tem začela Kourtney, nadaljujeta pa Khloe in Kim. Kourtney je ekološko in zdravstveno osveščena že kar nekaj časa, zato je polna nasvetov za svoji sestri in za ostalo publiko, ki redno spremlja njihovo resničnostno oddajo.

V nekem intervjuju je Khloe naštela najbolj pomembne nasvete starejše sestre, ki se jih (skoraj vseh) striktno drži.

Sestre Kardashian

1. Nič mehurčkov

Sestre Kardashian v svoji hiši ne pustijo nobene pijače z mehurčki, niti gazirane vode. Taka pijača napenja in je ponavadi bolj umetna. Potrebno je spiti več vode in manj sladkih pijač. Sladki umetni sokovi in mehurčki so definitivno črtani s seznama dovoljenega.


2. Vse naj bo ekološko

Khloe v hladilnik prinaša le organsko pridelana in ekološka živila. Če kdaj kupi napačni izdelek, ga Kourtney z veseljem vrže v smeti in tako da svoji sestri lekcijo. Živilska industrija dela na velikih zaslužkih, zato ima hrana danes veliko več toksinov kot včasih. Prav zaradi tega moramo biti pozorni na to, kaj kupujemo.

3. Brez uporabe mikrovalovne pečice

Kourtney mikrovalovno pečico sovraži, Khloe pa se še vedno navaja živeti brez nje. Izgovarja se, da nima časa, da bi vse pogrevala na štedilniku. Morda pa se bo tudi ona kmalu navadila.

4. Ezekielov kruh

Sestre jedo le tako imenovan Ezekilov kruh, ki ga poznajo nekateri iz svete knjige Biblija. Ker za njih kruh nima dodatne vrednosti, se poslužujejo uporabe najbolj zdravega kruha. Za ta kruh potrebujete moko iz stročnic (na primer čičerika), polnozrnato ali rženo ali pirino moko, suh kvas, sol, vodo.

5. Nič plastike

Kardashionove so zavrgle vse plastične posode in kozarce, saj je le-ta zelo škodljiva. Uporabljajo le steklene embalaže. To pa po njihovem videzu ni popolnoma resnično, saj njihova telesa premorejo precej plastike in silikona. No, ja, vsaj hrano shranjujejo v bolj zdravo embalažo.


VEČ VSEBIN: