Najzanimivejši citati Melanie

Zbrali smo nekaj najzanimivejših citatov Melanie Trump, na račun katere se zaradi kopiranega dela govora Michelle Obama zadnje dni pojavlja vse več internetnih šal.


Melania Trump

Melanio Trump so na nacionalni republikanski konvenciji, kjer je imela govor, pred dnevi namreč »razkrinkali«, da je bil njen govor na las podoben tistemu trenutne prve dame ZDA Michelle Obama, ki ga je imela na nacionalni demokratski konvenciji leta 2008.

»Sem zelo politična. Ne v javnosti, ampak doma.« – Na vprašanje, ali se pogovarja o politiki z njenim možem (Us Weekly).

»Pa poglejmo – tvitanje.« – O Donaldovi navadi, za katero si želi, da bi jo opustil (Today show).


»Nimam varuške. Imam kuharja in svojega asistenta in to je to. To delam sama.« – O skrbi za 10-letnega sina Barrona (Harper’s Bazaar).

»On ni otrok za trenirke.« – O tem, da so Barronu bolj všeč obleke (GQ).

»Ne, ni želel zamenjati plenic in meni je to popolnoma ustrezalo. Zelo sem uživala v tem.« – O tem, da Donald ni zamenjeval plenic (Us Weekly).

»Nisem opravila nobenih posegov … Sem proti botoxu, sem proti injekcijam; mislim, da to poškoduje obraz, živce. Vse to sem jaz. Postarala sem bom graciozno, kot se moja mama.« – Na šušljanja o tem, da je šla na botox in si povečala prsi. (GQ)


»Ali ni najboljši? On bo najboljši predsednik vseh časov. Ljubimo te.« – Hvaljenje Donalda po tem, ko je dobil podporo v Južni Karolini.

»Vemo, da ga bodo ljudje sodili in ga klicali z različnimi imeni. Ne spoštujejo ga dovolj.« – O odporu javnosti na številne Donaldove kontroverzne izjave (MSNBC).

»Z ženskami se ravna enakopravno. On z ženskami ravna enakopravno.« – Branjenje moževega ravnanja z ženskami (MSNBC).

»Včasih je zabavno zapraviti denar za odlično frizuro ali tretma. Za običajno frizuro … nad 200 dolarjev.« – Na vprašanje, koliko denarja za frizuro je preveč (New York Magazine).


»Jaz upoštevam zakon, tako kot je prav. … Jaz sem se prijavila za vizo. Šla sem skozi sistem. Upoštevala sem zakon in to bi moral vsak.« – O strogih načelih njenega moža glede nedokumentiranih imigrantov (MSNBC).

»Se strinjam z vsem, kar reče? Ne. Tudi jaz imam svoja lastna mnenja in to mu povem. Včasih mi prisluhne, včasih pa ne.« – O tem, če se s predsedniškim kandidatom kdaj ne strinjata. (Us Weekly)

»Bila je kar zabavna izkušnja. Spali smo v hotelu. Bilo je čisto. Bil je, mislim, da Holiday Inn … Zabavno je, ko potujemo. Tam nimajo hotelov s petimi zvezdicami, ampak se ne obremenjuješ.« – O potovanju v Iowo v okviru kampanje. (DuJour)

»To je eno najdražjih mest na svetu, zato bi to bilo zelo težko.« – Na vprašanje, ali bi živela v New Yorku ob letnem zaslužku 35.000 dolarjev. (New York Magazine)

»Poznava svoji vlogi in sva z njima zadovoljna. Mislim, da je napaka, ki jo nekateri delajo, da po poroki skušajo spremeniti človeka, ki ga ljubijo. Ne moreš spremeniti človeka.« – O skrivnosti srečnega zakona. (Parenting)

VEČ VSEBIN: