Revija Naja, september 2017

Skočite v jesen vitke in zadovoljne z novo številko revije Naja, ki prinaša koristne nasvete, s pomočjo katerih boste obdržale iskriv poletni sijaj.


Revija Naja - september 2017_s

Spoznajte Laro Komar, glavno igralko Reke ljubezni

Ne zamudite  sproščenega pogovora z Laro Komar, ki nam je o sebi, svoji družini in ljubezni razkrila marsikaj. Pravi, da je po naravi takšna, da z veseljem skoči v novo avanturo in se v dan poda z nasmehom na obrazu. Tega ji pričarata njena dvo- in štiriletna sinova ter mož Davide. Lara, ki se včasih počuti Italijanka med Slovenci in včasih Slovenka med Italijani, se s svojima sinovoma pogovarja slovensko, tako kot se je včasih z njo pogovarjal njen oče, ki ji je podaril tudi ljubezen do petja. Več o njeni poroki, ki se je že in ki se še bo zgodila, in njenem zanimivem in razgibanem življenju, ki diši po različnih kulturah in jezikih, joti in včasih potici, Italiji in včasih Sloveniji, preberite v tiskani izdaji revije Naja.

Hujšanje: Mali nasveti za velike rezultate!
Oblikujte telo kar pred kavčem ali na delovnem mestu

Vodnik po gibanju za tiste, ki si vsak dan znova obljubijo, da se bodo jutri res spravili na noge. Zakaj in kako bi z gibanjem morali začeti že včeraj in praktični nasveti za kurjenje kalorij pred kavčem in na delovnem mestu. Seveda, tudi to je možno.

Marko Juhant: kako izbrati otrokove obšolske dejavnosti?

Ob pričetku šolskega leta smo za vas smo pripravili nasvete priznanega specialnega pedagoga Marka Juhanta o tem, kako  se odločati v izjemno pestri ponudbi obšolskih dejavnosti in se dotaknili najpogostejših starševskih vprašanj in dilem, ki jih prinašajo prostočasne aktivnosti njihovih otrok.


Praktične rešitve za transformacijo stresa

Spoznajte Uroša Brezavščka, ki se je rodil s hemofilijo in danes ljudem pomaga, da se povežejo s srcem. Strojnika po izobrazbi sta dve hujši poškodbi in pešanje zdravja opozorili na to, kar je že čutil, a si ni želel priznati: da ni na pravem mestu in da lahko človeštvu bolje služi drugje. Zbral je pogum, dal odpoved, stopil v neznano in zdaj na podlagi svojih izkušenj in raziskav v inštitutu HeartMath , ki je mednarodno prepoznan po praktičnih rešitvah za transformacijo stresa., ljudem pomaga stopiti v svojo moč, doseči svoje sanje in se povezati s svojim srcem.

Kako je Zvezdana Mlakar vzljubila gibanje in prebudila telo

Za vas smo pripravili male nasvete za velike rezultate. Preverite, kako lahko za telesno dejavnost poskrbite kar na delovnem mestu ali med gledanjem televizije. V reviji najdete tudi odgovore na vprašanja, ki jih najpogosteje dobijo  prehranski svetovalci. Če pa potrebujete malo motivacije, da začnete z gibanjem, pa preberite,  kako je gibanje in svoje telo  vzljubila igralka Zvezdana Mlakar.

Z jogo nad zdravstvene težave

»Ko se povežemo z lastno intuicijo, nas bo življenje vedno peljalo v pravo smer,« pravi Daša Lakner, učiteljica joge in ustanoviteljica Agniyoga studia, ki ima za seboj že več kot 20 let izkušenj z jogijsko prakso. Sicer po izobrazbi dramaturginja pripoveduje, da je joga lahko pot v lastne globine, v katere pa je peljala tudi njo. Z redno prakso, disciplino in učenjem ljubečega stika s seboj, je povsem spremenila svoje življenje in odnose. Verjame, da je z vztrajno, poglobljeno in predano prakso joge mogoče zaživeti polno življenje ter se osvoboditi negativnih vzorcev, ki nam lahko hromijo življenje. Ne zamudite njene navdihujoče zgodbe za vas pa smo pripravili tudi nasvete mednarodne učiteljice joge Tinkare Končar o tem, kako nazaj k žongliranju z obveznostmi.

Posladkajte se s kostanji in Alenko Košir

Brez kostanjevih dobrot  ni jeseni, zato nikar ne spreglejte odličnega recepta za kostanjev mousse, ki nam ga je zaupala priljubljena športna vaditeljica in prehranska svetovalka Alenka Košir, ki je z našimi bralkami delila tudi nekaj jesenskih prehranskih nasvetov.


Več si preberite v tiskani reviji NAJA. Želimo vam obilico koristnega in zanimivega branja v novi reviji NAJA, ki jo najdete na vseh prodajnih mestih časopisov in revij.

Nova številka revije NAJA v prodaji od 31. 8. 2017!

VEČ VSEBIN: