Izšla je novembrska revija Naja + Darilo

Novembrska številka revije Naja prinaša obilo zanimivega in koristnega branja za vsako žensko, tokrat pa ob nakupu revije prejmete tudi ljubezenski roman Barbare Cartland, ki vas bo zapeljal s šarmom devetnajstega stoletja in ljubezenskimi pripovedmi, ob katerih vam bo zadrhtelo srce.


Revija Naja november 2017

Ana Žontar Kristanc: Med prazniki prisegam na klasiko

Le kdo ne občuduje kuharskih spretnosti Ane Žontar Kristanc? Škoda, da prek televizijskih zaslonov ne moremo tudi zavonjati in okusiti njenih slastnih zalogajčkov. Ano smo zato zaprosili, da z nami deli praznične recepte, ki bodo tudi vašim brbončicam prinesli eksplozijo prazničnih okusov in jo povprašali o tem, kako med prazniki poskrbi, da vsa družina kljub občasnim pregreham uživa uravnoteženo in zdravo hrano.

Darja Švajger: Postala sem nežnejša do sebe

Nikar ne zamudite intervjuja z legendarno pevko in učiteljico petja Darjo Švajger, ki nam je zaupala,da je postala nežnejša do sebe in se v zadnjih štirih letih postavila na prvo mesto. Z njo smo se pogovarjali o tem, kako ji uspe žonglirati med štirimi službami, kakšen je njen recept za ljubeče partnerstvo, kako se je soočila z minljivostjo in kdaj ji še vedno pritečejo solze.

Vitke v novo leto: Kako obdržati izgubljeno težo in največje pasti rekreativne vadbe

Ohranjanje telesne teže ob doseženem cilju, ki si ga postavimo z začetkom hujšanja, je v primerjavi s hujšanjem običajno še večji izziv, zato naša prehranska svetovalka izdaja nekaj preprostih skrivnosti, ki vam bodo pri tem pomagale. Preverite tudi, kaj morate vedeti, preden izberete vrsto vadbe  in katere so najpogostejše napake rekreativne vadbe.


Uprite se čustvenemu izsiljevanju

Se vam je kdaj pripetilo, da vas je oseba, s katero ste bili v odnosu ignorirala? Tiha maša je najpogostejši način čustvenega izsiljevanja v Sloveniji, zato smo se tokrat posvetili vprašanju, kako se upreti čustvenemu izsiljevanju.

Nova pot Sare Isaković

Pogovarjali smo se tudi s plavalko Saro Isaković, ki se je po zaključku svoje profesionalne športne poti posvetila psihologiji in diplomirala na priznani Univerzi v Berkleyu. Pogovor z njo je navdihujoč in ob njej se začnemo zavedati, da so meje le v naši glavi in da lahko dosežemo vse, kar si želimo in za kar se potrudimo. Preverite, kaj nam je zaupala o življenju na novi poti.

Nepozabna Martinova pojedina

Za vas smo pripravili recepte za nepozabno Martinovo pojedino, nekaj receptov za praznične slaščice pa je primaknila tudi Ana Žontar Kristanc.

Vodnik do želene zaposlitve

Za vas smo pripravili tudi vodnik, s pomočjo katerega se vam morda obeta popolna zaposlitev. V njem odgovarjamo na najbolj pogosta vprašanja  na zaposlitvenih razgovorih, kako pomemben je vaš CV in kakšna so pravila obnašanja na razgovorih.


Nasveti za umiritev v prazničnem času

Ker se bliža čas martinovanj in pojedin v družbi prijateljev smo za vas pripravili okusne delikatesne recepte, ki se jim ne boste mogli upreti, da pa boste pripravljeni tudi na decembrske praznike smo Ano Kristanc Žontar povprašali po njenih najljubših decembrskih receptih in o tem,  kaj vse se najde na njihovi praznični mizi. Pripravili smo tudi deset nasvetov, ki bodo staršem v decembrskem času pomagali, da nori december ne doseže njihovega otroka. V času obdarovanj lahko starši namreč kmalu izgubijo občutek, kaj, na kakšen način in koliko podariti svojemu otroku. Prav tako ne zamudite jogijskih nasvetov za umiritev v vročičnem prednovoletnem času.

Več si preberite v tiskani reviji NAJA. Želimo vam obilico koristnega in zanimivega branja v novi reviji NAJA, ki jo najdete na vseh prodajnih mestih časopisov in revij.

Nova številka revije NAJA v prodaji od 30. 10. 2017!

VEČ VSEBIN: