Revija Naja, julij 2017

Zaplešite v poletje z novo Najo, na naslovnici namreč tokrat najdete Urško Vučak Markež, ki je s svojo energijo in samozavestjo navdušila Slovenijo. Je ženska ekstremov, ki tako kot ne zna skriti veselja, ne zna skriti tudi jeze. V življenju ubira neobičajne poti in včasih drastične metode. Kljub popravnim izpitom se je odločila za študij matematike, zaupala pa nam je tudi, da jo je nekoč učenec razkuril tako hudo, da mu je torbo kar zabrisala iz učilnice. Zanimiv pogovor z najbolj nasmejano plesno zvezdo poiščite v tiskani izdaji revije Naja. V poletnih mesecih revijo NAJA najdete tudi na bolje založenih in turističnih prodajnih mestih na Hrvaškem.


Revija Naja julij 2017

Kaj boste še našli v poletni izdaji revije NAJA?

Na kavo smo se odpravili tudi s Salome, ki ji je vesolje po tem, ko se je odločila, da želi biti boljši človek, pričelo odgovarjati na njene želje: »Preveč je bilo borbe, da bi ta trajala do konca življenja. Enkrat se mora obrestovati. Vidim svetlobo na koncu predora,« je prepričana. O njeni dobroti glasneje kot besede, čeprav je znana po svoji simpatični, malo dramatični in suvereni govorici, govorijo njena dejanja. Ko je delala za minimalno plačo, ki ji ni omogočala razkošnega življenja, je svojo napitnino vedno delila tudi z Ireno, brezdomko, ki jo Ljubljančani vsak dan srečujejo v podhodu pred Mestnim gledališčem ljubljanskim. Kaj vse nam je še zaupala, preberite v intervju v tiskani izdaji revije Naja.

Seveda nismo pozabili tudi na obširen Poletni horoskop.

Vse mamice ne zamudite prispevka o tem, kako pomembno je za vašega otroka branje in da ni pomembno samo kaj berete, ampak tudi kako berete. Koristne nasvete za pravilno branje vašemu otroku, ki bo zanj pomenilo neprecenljiv zaklad in naložbo v prihodnost, najdete v novi številki revije Naja, kjer za vas pišemo tudi o tem, kako se izognete temu, da bi dopustovanje namesto sprostitve prineslo stres.


Poletje je velikokrat čas, ko se prepustimo lenobnim trenutkom in včasih kar malo pozabimo nase. Zato smo za vas pripravili poletni vodnik za popolno preobrazbo, ki bo poskrbel, da boste tudi čez poletje ostali vitki in ohranili težko priborjeno postavo. Za vas smo pripravili poletne menije in namige za prehranjevanje in vas opozorili na najhujše poletne razvade, ki lahko prehitro vplivajo na številko na tehtnici. Preverite tudi, kako se si privoščiti poletno romanco, da pri tem ne boste prizadeli sebe ali druge osebe.

Več si preberite v tiskani reviji NAJA. Želimo vam obilico koristnega in zanimivega branja v novi reviji NAJA, ki jo najdete na vseh prodajnih mestih časopisov in revij.

V poletnih mesecih revijo NAJA najdete tudi na bolje založenih in turističnih prodajnih mestih na Hrvaškem.

Nova številka revije NAJA v prodaji od 28. 4. 2017!

VEČ VSEBIN: