Izšla je decembrska NAJA, revija za ženske

Decembrska številka revije Naja, revije za ženske tokrat ponuja praznične teme. Zakaj najbolj znana ženska na svetu Angelina Jolie med prazniki ne sme stopiti v kuhinjo? Stilistko smo vprašali, kaj obleči za letošnjo novoletno zabavo, psihologinjo pa o tem, kako preživeti praznični evforijo in ob tem ne pozabiti nase. Zvezda serije Usodno vino Inja Zalta nam je zaupala, kaj je tisto, kar jo najbolj veseli, Kuharski mojster Bine Volčič pa je dal recepte za slavnostni praznični meni. Preberite še, kako okrasiti dom za popoln božič ter seveda ne spreglejte velikega letnega horoskopa za leto 2016. Pozabavajte se s božičnim pilatesom in preprečite napihnjenost zaradi preobilice hrane, preberitepa še članek, kakšno zdravilno moč imajo pravljice za otroke.


revija Naja december 2015

Letni horoskop za 2016

Kaj vam za leto 2016 obljubljajo zvezde, v katerih je zapisano vse, kot pravijo? Odgovor na to vprašanje je pred vami. Pred Novim letom vsi čutimo novo upanje, saj simbolično začnemo znova. Radovedno se sprašujemo, kaj bo drugače, kaj bo bolje, kaj nam bo naslednje leto prineslo. Zato je pred vami veliki letni horoskop za leto 2016, ki vsebuje napoved za vsako znamenje posebej, za vsa pomembna področja našega življenja: ljubezen, zdravje in kariero. Ob tem je dodana še napoved za Slovenijo, saj ima svoj horoskop tudi naša domovina. Kaj torej pravi usoda, da vas čaka v bližajočem se letu? Preberite v novi Naji!

Angelina Jolie: Med prazniki ne sme vstopiti v kuhinjo!

Hollywoodska igralka in ena najbolj oboževanih lepotic na svetu, 40-letna Angelina Jolie, je ženska mnogih talentov, toda nečesa vendarle ne obvlada. Kuhanja! Za praznike ji tako niti njen uglajeni mož, Brad Pitt, niti otroci ne pustijo, da se loti pripravljanja božične večerje.

Kar malce težko si je predstavljati, da ženska, ki se odlično znajde v vseh mogočih vlogah in jo trenutno gledamo na velikem platnu v filmu Ob morju, enostavno nima žilice niti za pripravo preprostega kosila. Glede na to, da ima toliko otrok in uspešno kariero, sicer res ne bi od nje pričakovali, da kuha vsak dan, toda vsaj za praznike, ko se večina njenih slavnih kolegic rada pohvali s fotografijami dobro obložene mize. Te na ameriški zahvalni dan ali po božični večerji, ki so jo pripravile …


Binetov praznični meni

Vpadljiva pričeska, tatuji in slastne kuharske mojstrovine – kuharski mojster Bine Volčič. S svojim unikatnim in kreativnim pristopom nam kaže, kako kuhati s strastjo. Najbolj ga poznamo kot mentorja v šovu »Gostilna išče šefa« na POP TV, kjer svoje znanje predaja tekmovalcem. Za bralke revije Naja je ustvaril poseben, praznični meni, s katerim boste zagotovo navdušile svoje najdražje …

Inja Zalta: “Ni pomembna le zunanjost, ampak energija”

21-letna Inja Zalta, ki jo trenutno spremljamo v glavni vlogi v seriji Usodno vino, ima kljub mladosti za seboj že veliko izkušenj. S komaj 14 leti je stopila v medijski svet in od takrat se ne ustavi. Inja pa ni samo lepo dekle, kot smo videli med intervjujem, saj je po duši umetnica in v živo prav zabavna in nasmejana sogovornica …

Veseli december prinaša snežne radosti in pridih glamurja

December je vesel mesec, poln presenečenj in prijetnih trenutkov, ki jih najraje preživimo v krogu svojih najbližjih. Je tudi čas prazničnih nakupov, obdarovanja, okraševanja in radosti. Počasi se poslavljamo od starega leta in slavimo novo, pripravljamo nove načrte, postavljamo nove cilje in uresničujemo želje tistih, ki jih imamo najraje. Najstrastnejše modne navdušenke obožujejo ta čas v letu, ko lahko brez slabe vesti zapravljajo na račun dobrih modnih …

Zdravilna moč pravljic za otroke

Družba otrokom danes ponuja pravljice, risanke, filme z različno vsebino, ki ni vedno pozitivno naravnana. Ob tem velja poudariti, da imajo te vsebine na odraščajoče otroke velik vpliv in zanje nosijo sporočilno vrednost. Zaradi tega je pomembno, da starši skrbno izberete knjigo kot tudi risanko ali film. Tokrat se bomo osredotočili predvsem na pravljice in zgodbe, ki z malo kreativnosti otroku lahko pomagajo pri izražanju čustev in prepoznavanju občutkov.


Za letošnje praznike si podarite … sebe

Ah, ta nori december! Je mesec pričakovanja, poslavljanja, veselja in praznovanja, pa tudi obžalovanja, resnosti in sprejemanja odločitev. Poslavljamo se od preteklega leta, pregledujemo, kaj smo se novega naučili, kaj novega spoznali in kaj od tega bomo nesli v prihajajoče novo leto. S pričakovanjem zremo v novo leto, sprejemamo odločitve, kaj bomo spremenili in kaj ne, kaj je vredno, da nesemo s seboj, in se pripravljamo na nove dogodivščine, ki nas čakajo.

Prazniki v tradicionalnem vzdušju

Prazniki so pred vrati … rdeča, zelena, bela. Če ste malce nostalgične ali pa imate nasploh rade tradicionalni božič, vam bo gotovo najbolj všeč klasična rdeče-bela božična okrasitev. Odkrijte čarobnost tradicionalnega božiča v brezčasnem izboru posameznih kosov, ki jih vsekakor potrebujete, da okrasite svoj dom in poskrbite za popoln božič. Ne spreglejte nove Naje!

Več si preberite v tiskani reviji NAJA. Želimo vam obilico koristnega in zanimivega branja v novi reviji NAJA, ki jo najdete na vseh prodajnih mestih za samo 1,99 evra.

Nova številka v prodaji od 01. 12. 2015.

VEČ VSEBIN: