Mož Celine Dion je pred smrtjo padel s postelje

Pevka Celine Dion še vedno žaluje za nekdanjim možem Renejem Angelilom, ki letos umrl za rakom. Pred tem je padel s postelje, našla pa ga je negovalka. Celine si je očitala, da je ob njegovi smrti ni bilo zraven, saj je imela pevske obveznosti.


Celine Dion in Rene Angelil

48-letna Celine Dion je bila z možem Renejem Angelilom, ki je umrl v starosti 73 let, povezana tako zasebno kot poslovno, saj je bil Rene dolga leta njen manager. 16. januarja letos je umrl po padcu s postelje, našla pa ga je pretresena negovalka, je nedavno priznala Celine.

Rene je upal, da bo Celine ob njem, ko bo umrl, a je ravno tisti večer pela. »Želel je umreti v mojih rokah, a sem imela obveznosti. Verjetno je hotel vstati, jaz pa nisem dojela, kaj se je zgodilo. Poklicala sem zdravnika. Rekel je, da Rene ne bo več trpel in da je tako bolje,« je pevka povedala za časnik Paris Match.

Celine je po smrti moža preganjala misel, da se je ob padcu poškodoval. Zdravniki so ji povedali, da ob padcu s postelje ni dobil nobenih zlomov ali poškodb, kar je bilo olajšanje za Celine. Pred smrtjo je možu obljubila, da mu ni treba skrbeti za otroke, poklonila mu je tudi haljo in plišasto igračo, ki nosi veliko srce.


Rene in Celine sta se poročila leta 1994. Rodili so je jima trije sinovi: Rene-Charles, Nelson in Eddy.

VEČ VSEBIN: