Modni nasvet za svate

Pomlad je sezona porok. Večno vprašanje ob povabilo na poroko je »Le kaj bom oblekla?«. Spodaj si preberite nekaj smernic, s katerimi ne boste brcnili v temo. Še več; blesteli boste.


Preden začnemo z modnimi nasveti, poudarjamo, da ne smete blesteti bolj kot nevesta. To je njen dan, zato ne poskušajte biti v središču pozornosti vi. Vseeno pa se uredite, saj ste udeleženka na pomembnem dogodku, ki bo nekomu spremenil življenje.

svatje in poroka

Če nimate namena kupovati drage oblekice, vam priporočamo, da se oblečete zelo preprosto, nosite pa posebne uhane in lepe čevlje, ki bodo prišli do izraza. S tako kombinacijo ne boste videti preveč običajno, niti poželi ne boste preveč pozornosti, kot se spodobi.

Če pa bi se radi za poroko potrudili malo bolj, se nujno najprej pozanimajte, kakšno bo vreme (temperatura in sončnost/oblačnost), koliko časa bo trajala  poroka (dnevna ali dnevna in nočna) in kje se bo dogajala (travnik, gostilna, cerkev, grad, šotor). Glede na te dejavnike se odločite, kaj točno obleči.


Letos so v modi pastele barve, ki jim lahko dodate kaj v neonski barvi. Ne oblecite prekratkih kril in previsokih petk. Pozabite na belo in črno barvo ter se osredotočite na bolj vesele barve. Črna barva seveda ni prepovedana, tako kot je bela, ampak vseeno so rožnate barve bolj atraktivne. Obleka na bo ljubka in dekliška, ne seksi. Omislite si krilo ali majčko s cvetličnim potiskom ali pa nosite romantične čipke. Če ne želite nositi krila, si oblecite elegantne hlače, modnega pajaca ali zelo široke hlače, ki jih začinite z oprijeto majčko. Ne pozabite vzeti s seboj jakne, saj se tudi na topel dan zvečer precej ohladi.

VEČ VSEBIN: