Messi ne bo dopustoval na Hvaru

Nedavno so se hrvaški mediji razpisali o tem, da bosta v vili na Hvaru dopust preživela nogometna zvezdnika Lionel Messi in Ivan Rakitić. A vse skupaj je, kot kaže, padlo v vodo.
Hrvaški poslovnež Slavko Gotovac, ki je tudi sam goreč navijač Barcelone, se je pred dnevi javno pohvalil, da bosta Messi in Rakitić z družinama dopustovala v bogato opremljeni vili Sancta Domenica, katere lastnik je. Kmalu zatem pa je sledil hladen tuš. Oglasil se je namreč sorodnik Rakitiča, ki je povedal, da so dopustovanje v vili na Hvaru obravnavali zgolj kot možnost. Ta se, ko je zadeva prišla v javnost, zagotovo ne bo uresničila.


Lionel Messi ne bo dopustoval na Hvaru

Kontroverzni Gotovac, ki je že večkrat »gostoval« v časopisni rubriki črne kronike, je šel celo tako daleč, da je novinarjem povedal, da legendi Barce najema vile ne bo računal. Njen enodnevni najem sicer stane 3000 evrov. Luksuzna vila ima pet spalnic in kopalnic, tri stranišča, šest parkirnih prostorov, veliko kuhinjo in dnevni prostor, wellness, bazen, vinsko klet in pristajalno ploščad za helikopterje. V njej je lani dopustoval hollywoodski igralec George Clooney. Z Messijevim prihodom kot kaže ne bo nič, si je pa Gotovac naredil vsaj dobro reklamo.

VEČ VSEBIN: