Megan Fox zatrla govorice o ločitvi in rodila še tretjega otroka

Megan Fox je 4. avgusta povila že 3. otroka. 30-letna zvezdnica je z možem Brianom Austinom Greenom, ki je zaslovel v 90. letih prejšnjega stoletja v seriji Beverly Hills in s katerim ima že dva otroka, 3-letnega Noaha in 2-letnega Bodhija, dobila še enega sina. Čeprav so pred letom dni v javnost pricurljale govorice o tem, da se slavni par ločuje, temu očitno ni tako.


Megan Fox

“Brian in Megan precej delata tako na sebi kot na njunem odnosu, čeprav sta si različna, se imata rada in želita le najboljše za svojo družino. Stvari med njima so se v zadnjem času precej umirile,” je za revijo Time dejal neimenovan vir. “Razumeta se bolje kot kdajkoli prej. Nista samo ljubimca, marveč tudi najboljša prijatelja, ki se zelo dobro poznata. Drug drugega občudujeta in spoštujeta in oba sta se razveselila rojstva tretjega otroka,” je še dodal.

Zdaj, ko je deček prijokal na svet, pa lahko kar sprejmemo, da ga še nekaj časa ne bomo videli. Megan namreč vse svoje otroke drži daleč proč od družabnih omrežij in medijev, saj bi jim rada zagotovila čimbolj naravno otroštvo. “Trudim se otroke držati čimdlje stran od televizije in filmov, saj mislim, da ekran, tudi pri iPhonu in iPadu, zelo slabo vpliva na otroške možgane. Če se bo le dalo, bom preprečila njun stik z družabnimi omrežji in mediji, saj menim, da bo to bolje za njuno samopodobo,” je dejala v nedavnem intervjuju.

VEČ VSEBIN: