Mama ima rada ženske, brata pa moške

Mandy Moore je preko elektronske pošte, ki sploh ni bila namenjena njej, odkrila, da namerava njena mama zapustiti očeta zaradi druge ženske.


34-letna zvezda serije To smo mi je že pred nekaj leti spregovorila o ločitvi staršev in okoliščinah, ki so pred več kot desetletjem privedle do nje. Zdaj pa je razkrila še nekaj podrobnosti.

Usodni prenosnik

Staršem je za božič kupila prenosna računalnika in jim odprla račun za elektronsko pošto. Čisto slučajno je naletela na osnutek pošte, ki ga je mama napisala zanjo in njena brata. V njem je pisalo, da zapušča očeta zaradi ženske in da se ločujeta. Mandy o odkritju staršem ni povedala, ker se je družina ravno odpravljala na počitnice.

Bila je žalostna, ker sta se starša razhajala, ni pa ji bilo mar, da mamo zanimajo ženske. Čez nekaj mesecev je materino novo partnerko tudi spoznala. Kmalu sta se potem skupaj preselili v Arizono. Oče je bil zaradi ločitve zlomljenega srca, vendar se je vnovič poročil in je srečen. Zdaj so, pravi Mandy, smo vsi pristni, avtentični. »Vsi v družini so zdaj natanko tam, kjer morajo biti. Vsi so srečnejši, bogatejši in bolj izpolnjeni.«


Homoseksualca sta tudi oba njena brata, ki pa sta svojo spolno usmerjenost razkrila že zelo zgodaj. Oče jo je zaradi tega nekoč v šali vprašal, če mu mora tudi ona kaj povedati, a je rekla, da ne.

Burne ljubezni

Kar zadeva njeno ljubezensko življenje, je Mandy zdaj zaročena s Taylorjem Goldsmithom. Jo je pa zelo prizadelo, ker je njen nekdanji fant Wilmer Valderrama Howardu Sternu v njegovi oddaji pred leti javno povedal, da je z njim izgubila nedolžnost, ko je bila še najstnica. Mandy trdi, da to sploh ni res.

»Bil je moj zelo dober prijatelj in zato sem bila tako šokirana, ker to ne samo, da ni res, sploh mu ni podobno, da bi govoril kaj takega. Moji starši so bili zelo šokirani. Posebej moj oče. Kaj, mi je rekel, ta mladenič mi je bil vendar všeč.« Čeprav si nista več tako blizu, sta z Wilmerjem zakopala bojno sekiro in se sem ter tja družita.

Poleg Wilmerja je imela Mandy še dve odmevni romanci, z Andyjem Roddickom in Zachom Braffom, poročena pa je bila z glasbenikom Ryanom Adamsom, od katerega se je po petih letih ločila leta 2014. Večina njenih moških je, priznava, rada pogledala za drugimi. Njen zdajšnji zaročenec Taylor Goldsmith pa ni tak, je prepričana!


VEČ VSEBIN: