Madonna: Kdor bo volil Clintonovo, dobi oralni spolni odnos

Svetovna glasbena zvezdnica Madonna je v torek zvečer presenetila svoje moške oboževalce z nenavadno napovedjo – in obljubo. Obljubila jim je namreč oralni spolni odnos, a le, če bodo na predsedniških volitvah v ZDA podprli demokratsko kandidatko Hillary Clinton.


Madonna

Madonna je s svojo bizarno obljubo presenetila med predstavitvijo komičarke Amy Schumer v dvorani Madison Square Garden v New Yorku. Kot je dodala, je pri tem dobra.

V predvolilnem času si je 58-letna pevka sicer privoščila že nekaj ekscesov: v podporo svoji priljubljeni kandidatki se je oboževalcem pokazala zgoraj brez, svojega sina pa je spodbudila k temu, da je razcefral lutko republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa.

Madonna se je na odru pojavila zato, ker je želela vrniti uslugo prijateljici Amy, ki jo je nedavno prav tako napovedala na odru – čeravno ne tako odmevno. Amy Schumer je sicer pred kratkim nastopila v Tampi na Floridi, a je njeno predstavo zapustila množica dvesto ljudi, ki niso bili navdušeni nad njenim norčevanjem iz Trumpa. Njene glasbene kolegice Madonne takrat sicer ni bilo z njo na odru.


VEČ VSEBIN: