Ličenje: Črna pomlad

Ko se po sivi zimi prebudi rožnata pomlad, se smernice v ličenju obračajo k naravi in poskrbijo za trende, ki slonijo na toplih barvah. Tokrat bo malce drugače.


Prvo črko v letošnji modni bibliji je zapisala podelitev nagrad Oskar. Zvezdnice, kot sta Julianne Moore ali Jennifer Lawrence, sta dokazali, da je črna večno lepa. Temna senčila bodo naredila idealen kontrast s toplimi barvami. Videti boste ostrejše in bolj resne. Črn svičnik ali eyeliner si tokrat nanesite pod oči namesto nad njimi. Tiste bolj divje si nanesite na ustnice temno šminko (brez svinčnika), ostalim pa priporočamo šminko v barvi breskve ali puder-roza.

Julianne Moore

Tu pa ni govora le o senčilih, saj je zelo moderno tudi, da si pobarvate v črno še nohte. Tiste, ki nosite krajše, si lahko privoščite črn lak z bleščicami, ženske s srednje dolgimi nohti pa posezite po mat črnem laku, kot je to naredil na modni reviji  Angelo Marani. Tiste bolj sramežljive pa uporabite prozoren podlak in nanj nanesite črno, ki pusti, da se vidi skozi. Na rdeči preprogi smo opazili posebno francosko manikuro, ki je bila sestavljena iz svetlega nohta in črne lunice na vrhu. Če se vam zdi kontrast prevelik, za podlago izberite bordo rdečo.

Kaj čakate, zberite pogum in posezite po tisti mali črni oblekici ter se odpravite novim dogodivščinam naproti.


VEČ VSEBIN: