Leona Lewis o ljubezni, športu in o tistem, kar v življenju šteje

Leona Lewis je 30-letna pevka in tekstopistka, ki je bila leta 2008 na vrhu vseh lestvic s svojo pesmijo »Bleeding Love«. Zadnje dni se mudi v Veliki Britaniji, kjer promovira svoj zadnji album »I am«. Leona Lewis ni samo pevka, je tudi vegetarijanka in aktivistka za pravice živali, ki obožuje brokoli.


Leona Lewis je za spletno stran Mindbodygreen odgovorila na nekaj kratkih vprašanj. Dotaknila se je predvsem tem, o katerih je pisala že v svoji knjigi. Govorila je o ljubezni in o tem, da uspeh v življenju najdemo v sožitju duševnega, telesnega in čustvenega zdravja.

Leona Lewis

Kako najraje telovadite?

Najraje izvajam t.i. »circuit« vadbo, krožno vadbo, ker lahko delam vedno nove vaje in se tako med vadbo ne dolgočasim.


Najljubša restavracija z zdravo prehrano?

Rada zahajam v vegetarijansko restavracijo Mildred, kjer imam najraje sladki krompir.Res je božanski.

Kako skrbite za zdravje na turnejah?

Vsak dan poskušam izvajati kardio vadbo, nekaj dni pa izvajam seveda tudi trening za moč. S tem dobim veliko količino dodatne energije, ki mi pride prav, ko sem na odru.


Kaj je bila vaša največja življenjska lekcija in česa te je naučila o ljubezni in odnosih?

Še vedno se učim, vendar menim, da je zares pomembno, da veš, kako nestalni so dandanes odnosi in s tem zares ceniš tisto, kar imaš.

Kako se soočate s stresom?

S stresom se soočam tako, da ugasnem svoj telefon in preživljam čas s svojimi psi in konji. Rada sem v naravi, saj mi to prinaša mir.


Kam najraje pobegnete v naravo?

V bližini svoje hiše imam ogromno poti, kjer lahko v miru hodim in tečem. Med potjo najdem kar nekaj čudovitih razglednih točk in res mirnih kotičkov.

Kaj bi svetovali tistim, ki si želijo živeti življenje, kot so si zamislili in slediti svojim sanjam ter strastem?

Sama sem zelo hvaležna, da so moja strast in sanje lahko postali moja kariera in verjamem, da vsak lahko stori enako, vendar menim, da mnogo ljudi na žalost ne ve, kaj je njihova strast in česa si resnično želijo. Tistim, ki še ne vedo, kaj si želijo, bi rada povedala samo to, da je življenje potovanje in vsak dan se nam odpirajo nove poti. Sami moramo samo narediti prostor za različne možnosti, našle pa nas bodo same.

VEČ VSEBIN: