Lady Gaga je končno svobodna

Priljubljena pevka Lady Gaga je končno naredila vozniški izpit. “Po večletni vožnji v spremstvu odraslega z izpitom,” je zapisala v petek, “sem končno svobodna!” Glavno vožnjo je v petek v Kaliforniji namreč opravila z odliko. Na Instagramu je že delila sliko sebe za volanom, družbo v avtu pa ji dela še prijateljica.


Lady GaGa

Gaga se je sicer zadnje dni pojavljala v medijih predvsem zato, ker je zavzela precej načelno držo proti pravici do nošenja orožja, ki v nekaterih delih Združenih držav Amerike postaja vse večji problem. Ob pokolu v Orlandu je bila precej pretresena, pojavila pa se je tudi v videu, ki ga je posnela skupaj s še 48 zvezdniki, v katerem so se skupaj poklonili vsem žrtvam pokola v gejevskem nočnem klubu. Vsak od zvezdnikov je povedal ime ene od žrtev, nato pa je o njej povedal še nekaj besed.

Zvezdnica se sicer trenutno ne ukvarja z glasbo, vso energijo je usmerila v snemanje novega filma, v katerem bo zaigrala skupaj z Bradleyem Cooperjem. Kakorkoli, narejenega izpita se veselimo skupaj z njo, vsekakor pa ji želimo tudi varno vožnjo.

VEČ VSEBIN: