Lady Gaga bo pela na super bowlu

Super bowl ali finale ameriškega nogometa je najbolj gledan dogodek na ameriški televiziji, ki ga redno spremlja krepko čez 100 milijonov gledalcev. Med polčasom prihodnjega Super bowla, ki bo 5. februarja 2017 v Houstonu, bo pela Lady Gaga.


Lady Gaga

Polčas vsakega Super bowla zaznamujejo nastopi svetovnih glasbenih zvezd. Med tiste, ki so v zadnjih letih kraljevale na dogodku, sta se vpisali tudi Beyonce in Katy Perry, zdaj pa je napočil čas za Lady Gaga. »To ni iluzija, govorice držijo,« je tvitnila v petek in tako potrdila, kar se je šušljalo v ameriških medijih.

30-letna pevka, ki obljublja ekstravaganten in barvit nastop, je bila sicer v ospredju že na letošnjem Super bowlu, ko je odpela ameriško himno. Lady Gaga za oktober napoveduje izdajo novega albuma Joanne, trenutno pa se na radijskih postajah že vrti prvi singel z albuma z naslovom Perfect illusion.

Prenos finala ameriškega nogometa spremljajo tudi reklamni spoti, za katere so značilne vrtoglave cene – nekajsekundno oglaševanje se namreč meri v milijonih dolarjev. V preteklih letih so na Super bowlu nastopile že številne svetovne zvezde, kot so Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Madonna, Bruno Mars in drugi.


VEČ VSEBIN: