Kylie Jenner zanika zadnjične vsadke

Najmlajša iz klana Kardashian, 19-letna Kylie, je zanikala govorice o zadnjičnih vsadkih ter drugih lepotnih operacijah, ki ji jih pripisujejo. Zaenkrat je uradno potrdila le povečanje ustnic, govorice o drugih obiskih lepotnega kirurga pa je zavrnila.


Kylie Jenner

»Nisem si naredila vsadkov na zadnjici,« je Kylie povedala v videoposnetku, ki ga je objavila na svoji spletni strani. »Nekoč sem imela 54 kilogramov. Bila sem res koščena. Zdaj grem proti 62 kilogramom. Ampak v redu je, všeč mi je čokatost.«

»Znam pozirati, zato zadnjica izpade večja«

Ena najbolj vročih najstniških zvezdnic ta hip je razkrila, da je skrivnost njene velike zadnjice v položaju, v katerem se fotografija. »Ne bi rekla, da imam najdebelejšo rit, ampak poznam svoje kote,« je priznala v posnetku.

Zanikala je tudi kakršne koli lepotne posege na obrazu ter prsne vsadke. »Ljudje so to začeli govoriti, ko sem bila stara šestnajst let,« je resničnostna zvezdnica odgovorila na ugibanja, ali si je dala popraviti čeljust in ličnice. »Mislite, da bi mi Kris Jenner [njen oče, op. a.] pri šestnajstih dovolil, da si operiram čeljust in ličnice? Ne. Vedno mi je bila všeč moja čeljust. Nikoli nisem bila sramežljiva zaradi nje.«


Starleta se je v preteklosti že zagovarjala tudi zaradi polnih ustnic, ki so tako kot zadnjica eden njenih razpoznavnih znakov. Priznala je, da si jih je dala povečati, saj ni bila zadovoljna z naravno tankimi ustnicami.

Razmišljala je o operaciji prsi

»O tem sem razmišljala, vendar sem se vedno vprašala: ‘Zakaj bi si jih pokvarila? Imam res dobre naravne prsi in prav prikupno majhne so.« Dodala je, da nima nič proti povečanju prsi, vendar to preprosto ni zanjo. Presojo, če si je Kylie poleg povečanja ustnic, kar je uradno potrdila, privoščila še kakšen lepotni poseg, prepuščamo vam.

VEČ VSEBIN: