Kylie Jenner si je za rojstni dan podarila po meri narejenega Land Roverja

Za svoj prihajajoči rojstni dan si je še ne 19-letna starleta omislila darilo, narejeno po meri, in sicer pregrešno drag avtomobil Land Rover. Kraljica Snapchata se je z njim že pohvalila tudi svojim sledilcem na tem družbenem omrežju.


Kylie Jenner

Resničnostna zvezdnica Kylie Jenner bo 19. rojstni dan praznovala šele 10. avgusta, vendar je z luksuznim darilom nekoliko pohitela in se obdarila že nekaj dni prej. Privoščila si je model Land Roverja SV Autobiography, katerega osnovna cena znaša 200.000 ameriških dolarjev. Koliko je Kylie odštela za avtomobil narejen po meri, ni znano.

»Moj nov avtomobil! Edinstven je!« se je oboževalcem pohvalila v videu na Snapchatu, v katerem je predstavila svojo najnovejšo pridobitev. »Od navdušenja sem se obdarila za rojstni dan,« je še sporočila.

Sicer pa je Kylie o svoji ljubezni do dragih avtomobilov spregovorila že v preteklosti, in sicer v videu na njeni uradni spletni strani: »Vsi me sprašujejo za en krog, zato sem se odločila, da vam razkažem vse svoje avte,« je takrat povedala. »Verjetno je to veliko preveč avtomobilov za mlado žensko. Vendar ljubim avtomobile in je, kar je,« je priznala.


Poleg dragega Land Roverja je Kylie dobila v dar še prav posebno in nekoliko bolj kosmato darilo. Njen najboljši prijatelj Jordyn Woods ji je namreč poklonil majhnega kužka z imenom Penny. Kylie je že objavila fotografijo s prisrčnim psičkom in jo podpisala z besedami »Mamina dolžnost«.

VEČ VSEBIN: