Kylie Jenner prodaja staro vilo

Imate 4 milijone dolarjev? Kupite lahko vilo 18-letne Kylie Jenner. Resničnostna zvezdnica in ljubljenka družbenih medijev jo prodaja po enem letu od vselitve. Kupila je namreč večjo in tudi dražjo.


Kylie Jenner

Prvo vilo, ki se razteza na 400 kvadratnih metrih, je kupila za 2,7 milijona ameriških dolarjev (oziroma 2,4 milijona evrov). Zanjo zdaj zahteva 4 milijone dolarjev (3,5 milijona evrov).

Kylie zatrjuje, da je vilo s petimi spalnicami in kopalnicami kupila s svojim denarjem. Razkošno bivališče, ki stoji v elitni zaprti soseski Hidden Hills v Kaliforniji, je tudi obnovila, zato ga zdaj prodaja po višji ceni. Vila ima toskanski pridih in je opremljena v minimalističnem, vendar izjemno prefinjenem in luksuznem slogu.

Potrebovala je večji dom

18-letna starleta je že kupila novo vilo, ki se nahaja v enaki elitni soseski kot stara. Prav tam bivata tudi njena mama Kris Jenner in sestra Kim Kardashian. Nova »hiška« v izmeri 650 kvadratnih metrov je Kylie stala 6 milijonov dolarjev (5,3 milijona evrov). Ima zelo urejeno zunanjo okolico, velik bazen, vinsko klet in izjemno prostorna dnevni prostor in kuhinjo.


Kako je zaslužila denar?

Če se sprašujete, kako je 18-letnica prišla do tako visokih številk na bančnem računu, naj vam za začetek povemo, da je najmlajša članica že tako slavne in bogate družine Jenner-Kardashian. Njeno premoženje ocenjujejo na 10 milijonov dolarjev. Denar med drugim služi z nastopanjem v resničnostnem šovu Keeping up with the Kardashians, z manekenstvom ter objavami selfijev na družbenih omrežjih, na katerih nosi kozmetiko in oblačila vrhunskih znamk. Mimogrede, za en objavljen selfie ji plačajo kar 3000 dolarjev (2650 evrov).

VEČ VSEBIN: