Konec Brangeline: Brad in Angie se ločujeta

Angelina Jolie in Brad Pitt, ki sta bila v zvezi od leta 2004, se po dveh letih zakona ločujeta. Po besedah igralkinega odvetnika Roberta Offerja sta vlogo za ločitev vložila v ponedeljek, za ta korak pa sta se, kot je dejal, odločila »v dobro družine«.


Angelina Jolie in Brad Pitt

Angelina dodatnih izjav glede ločitve ne bo dajala in prosi za zasebnost, je še povedal njen odvetnik. Znan je tudi prvi Bradov odziv na Angelinino odločitev: »Zelo sem užaloščen, ampak kar je najbolj pomembno v tem trenutku, je dobro počutje najinih otrok. Medije vljudno prosim, da jim dajo prostor, ki si ga zaslužijo v tem težkem času,« je dejal za revijo People.

Joliejeva in Pitt sta veljala za enega najlepših, pa tudi enega najtrdnejših zvezdniških parov. Čeprav so se v medijih velikokrat pojavljale govorice, da sta tik pred ločitvijo, sta vsakič uspela dokazati nasprotno.

Dokument

Zlomil se je internet

Ko je svet obšla novica o ločitvi Brada in Angeline, se je »zlomil« tudi internet. Tokrat pod težo ‘memejev’, ki so v ospredje postavili Pittovo bivšo – Jennifer Aniston – in sicer v trenutku, ko naj bi izvedela za ločitev Brangeline. Če je bila njena reakcija res tako privoščljiva, kot so se pošalili uporabniki socialnih omrežij, verjetno ne bomo nikoli izvedeli.


»Nepremostljive razlike«

Brangelina je skupaj ‘imela’ šest otrok. Med njimi so posvojeni Maddox, Pax, Zahara ter tri biološki otroci Shiloh ter dvojčka Knox in Viviene. Za skrbništvo nad njimi naj bi zaprosila Angelina, preživnine pa ne bo zahtevala, je pisal novičarski portal TMZ. Kot še navaja, so po navedbah Joliejeve razlog za ločitev »nepremostljive razlike« – vsekakor že ničkolikokrat slišana mantra, ko gre za ločitve slavnih. Angelino sicer zastopa znana odvetnica Laura Wasser, ki je zastopala že številne hollywoodske zvezdnike v postopku ločitve.

Kaj špekulirajo mediji?

Iz virov blizu Brangelini naj bi pricurljalo, da se Angelina ni strinjala z Bradovimi pogledi na vzgojo njunih otrok, kar naj bi bil tudi edini razlog, zakaj se je odločila za ločitev. Po drugi strani pa so vse glasnejše govorice, da je Brad varal Angelino z igralko Marion Cotillard. Joliejeva naj bi to ugotovila s pomočjo zasebnega detektiva.

Zaljubila sta se na snemanju

Angelina in Brad sta se spoznala leta 2004 na snemanju filma Mr. and Mrs. Smith, na katerem sta se tudi zaljubila. Pitt je bil takrat poročen z igralko Jennifer Aniston, s katero se je ločil istega leta in začel zvezo z Angelino. Za slednjo sta bila pred tem že dva propadla zakona, in sicer z igralcema Jonnyjem Lee Millerjem in Billyjem Bobom Thorntonom.

VEČ VSEBIN: