Kmalu po razhodu z bivšim ujeta z drugim

Taylor Swift ne zapravlja časa. Samo dva tedna sta minila, odkar se je razšla s Calvinom Harrisom, pa so jo že ujeli, ko je poljubljala drugega.


Taylor Swift

Novinarji revije The Sun so 26-letno pevko ujeli med poljubljanjem in »mečkanjem« s 35-letnim igralcem Tomom Hiddlestenom, o katerem se šušlja, da bo novi James Bond. Parček je v romantičnem objemu sedel na skalah tik ob morju, med poljubljanjem pa sta si vzela premor tudi za nekaj selfijev.

»Bila sta eden po drugem, se objemala in poljubljala, tudi če je dvajset ljudi prihajalo in odhajalo s plaže,« je povedal očividec za revijo The Sun. »Izgledala sta kot običajen noro zaljubljen in brezskrben mlad parček.«

Calvin Harris ji je dal nogo, zdaj pa …

Fotografije so se pojavile samo dva tedna po razhodu Swiftove in škotskega DJ-ja Calvina Harrisa. V zvezi sta bila več kot eno leto, ko se je Calvin odločil za razhod.


»S Taylor je zdaj vse OK, ampak bila je prizadeta,« je novinarjem zaupal vir blizu nje.

Ko so se na spletu pojavile fotografije Taylor in Toma, je njen bivši s svojega profila na Instagramu izbrisal vse objave, na katerih je omenjena Swiftova. Tudi ona je z Instagrama izbrisala večino njunih skupnih fotografij.

Harris je kasneje tvitnil: »Ojoj, zgodilo se bo« (»Oh boy, it’s about to go down«, op. a.). Objavo na Twitterju je kasneje izbrisal.

S Hiddlestonom sta se spoznala maja

Swiftova je novega ljubimca spoznala v maju na prireditvi Met Gala. Očitno je bila kemija prisotna že takrat, saj sta skupaj plesala in se celo noč družila na zabavi po dogodku v Boom Boom Roomu. Očividec je medijem takrat zaupal, da sta celo noč tičala skupaj in izgledala kot zelo dobra prijatelja.


VEČ VSEBIN: