Kmalu nov škandal Kardashianovih?

Trenutno najpopularnejša sestra iz klana Kardashian, Kylie Jenner, gre očitno po stopinjah svoje polsestre Kim. Za kratek čas naj bi v javnost namreč pricurljali njeni intimni posnetki z bivšim.


Kylie Jenner in Tyga

Teden dni, odkar sta 18-letna Kylie in 26-letni raper Tyga naznanila, da se razhajata, naj bi v javnost pricurljali njuni intimni posnetki. Videoposnetek, na katerem naj bi bila Kylie z zdaj že bivšim fantom Tygo, naj bi se za kratek čas pojavil na njegovi uradni spletni strani, potem pa izginil, poročajo številne spletne strani. Mnogi se sicer sprašujejo, če je temu res tako, saj videoposnetka, ki naj bi bil objavljen 30 minut, ni videl nihče, kar je v današnjem času praktično nemogoče.

Med dobro obveščenimi viri se šušlja, da naj bi amaterski posnetek res obstajal, a ga Tyga ne želi objaviti. Kot kaže, je šlo za lažen preplah, a je Kylie pošteno strah. Na govorice o objavi posnetka se je namreč odzvala z besedami, da se ji bo zmešalo, če ta material pride v napačne roke. Skrbi jo, da bi ga lahko objavil kdo od njegovih bližnjih prijateljev, z namenom, da jo osramoti. Zvezdnica je še toliko bolj obupana, saj se zaveda, da je Tyga trenutno v poziciji moči. Boji se, da bi se bivši maščeval z objavo filmčka ali izdajo kakšne družinske skrivnosti klana Kardashianovih, če bi njej ali kateri od sester ušla kakšna krepka čez njega.

Produkcijska hiša, ki snema filme za odrasle, je resničnostni zvezdnici pred časom ponujala okroglih 10 milijonov dolarjev za amaterski posnetek. Sicer pa je njena 35-letna polsestra Kim leta 2003 zaslovela prav zaradi amaterskega videa s pevcem Ray J-jem. Poleg svetovne popularnosti ji je nanesel tudi vrtoglavih 65 milijonov dolarjev.


VEČ VSEBIN: