Kim Kardashian impresionirala Sarah Jessico Parker

Igralka Sarah Jessica Parker je bila vidno impresionirana nad »prezenco« starlete Kim Kardashian, ki jo je srečala v zaodrju turneje Kanye Westa.


Sarah Jessica Parker

Parkerjeva je bila impresionirana predvsem nad »gracioznim obnašanjem« Kardashianove. »Bila je zelo prijetna,« je priznala 51-letna igralka, ki je dodala, da je bila »neverjetno impresionirana nad njeno prezenco«. Parkerjeva je v zaodrje koncerta Kiminega moža prišla v družbi svojega sina, ki je njegov velik oboževalec. »Zelo prijazno so mu dovolili, daje nekaj časa preživel s Kanyem, in v veliki meri je to zasluga Kim,« je bila zahvalna igralka.

Parkerjeva kar ni mogla prehvaliti dejstva, da si je Kim v zaodrju vzela čas prav za vsakogar. »Opazila sem njeno usmerjeno pozornost, ne samo do mojega sina, ki mu je namenila veliko časa, ampak do vsakega v sobi,« je povedala. »Nikomur ni gledala pod prste, bila je gostoljubna in čudovita.«

Kardashianova, ki je redna uporabnica socialnih omrežij, seveda ni zdržala brez telefona. Ampak ne svojega, zgrabila je Jessicinega: »Tako ‘kul’ jo je bilo videti z mojim telefonom. Vzela ga je in rekla: ‘Daj da vse skupaj posnamem’ in posnela celoten pogovor med Kanyem in mojim sinom, kar je bilo res prijazno od nje.«


Parkerjevo so po srečanju z resničnostno zvezdnico vprašali tudi, kaj meni o njenem statusu trendseterke. »Očitno je, da ima velik vpliv in vedno bolj in bolj se zaveda tega, kaj želi, in podobe, ki jo hoče projicirati, nad katero ima popoln nadzor,« je povedala. »Ona je mlada ženska, ki se ves čas razvija in nihče ne bi smel odločati namesto kogar koli. Ni še rekla zadnje besede – niti jaz je nisem – zato, pustimo jo, da eksperimentira in uživa v svojih izbirah, in bodimo prijazni drug do drugega,« je svoje vtise o eni najbolj vročih zvezdnic našega časa strnila Parkerjeva.

VEČ VSEBIN: