Kdo bo dobil Princeovih 300 milijonov?

Po smrti slavnega pevca Princea se je na sodišču začel boj za njegovo vrtoglavo premoženje. Ker Prince ni imel otrok, bo sodišče odločilo, kdo so dediči, ki bodo podedovali njegovo 300-milijonsko zapuščino.


Prince

Po zakonih, ki veljajo v Minnesoti, bi premoženje podedovali otroci, ki pa jih Prince ni imel. Ker sta tudi oba njegova starša že mrtva, si bodo premoženje legendarnega glasbenika zdaj razdelili njegovi sorodniki. Kateri, bo ugotovilo sodišče.

Prince ima eno sestro, Tyko Nelson, in številne bolj oddaljene sorodnike – Johna Nelsona, Norrine Nelson, Sharon Nelson, Alfreda Jacksona in Omarrja Bakerja. Mediji so poročali, da je v bitko za njegovo premoženje želel vstopiti tudi moški, ki se je izdajal za njegovega sina, a ga je DNK-test postavil na laž. Maja so sodniki namreč dovolili uporabo Princeovega DNK za primere, če bi se kdo izdajal za njegovega sorodnika.

S Princeovim premoženjem zdaj upravlja organizacija Bremer Trust in bo z njim upravljala vse, dokler ne bo jasno, med koga in kako bo razdeljeno premoženje tragično preminulega pevca.


VEČ VSEBIN: