Katy Perry navdušila s kolekcijo mat šmink

Enaintridesetletna pevka Katy Perry je v sodelovanju z znamko Cover Girl izdelala kolekcijo čudovitih šmink, ki pa se jih zaenkrat še ne da dobiti v Sloveniji.


V kolekciji Katy Kat najdemo trinajst različnih odtenkov šmink zelo različnih barv, med njimi pa se najdejo tudi rjava, črna in vijolično-siva. Katy je tako poskrbela za vse tiste ženske, ki so iskale pravi odtenek že več let, pa ga niso našle. Sedaj imate resnično veliko možnosti.

Katy Perry

To sezono je mat šminka postala kraljica ličil, saj so se očitno ženske naveličale bleščic in svetlečih glosssov. Začetnica tega trenda je Kylie Jenner, mlajša sestra kontroverzne Kim Kardashian, medtem ko je Katy novo modo obrnila v svoj prid in s Cover Girl izdala trinajst mat šmink.

Njene šminke so dosegljive po zelo dostopnih cenah, saj je potrebno za eno odšteti le sedem dolarjev. Kljub nizki ceni so zelo kvalitetne, saj vsebujejo karitejevo maslo, avokadovo maslo in aloe vero. Prav te sestavine dajejo mat šminki dober videz, saj se večinoma mat šminke hitro posušijo in so videti kot star puder, ki se potaplja v ustnične pore.


Katheryn Elizabeth Hudson Perry, kakor ji je v resnici ime, je postala znana, ko je leta 2007 izdala kontroverzen singel »Ur So Gay«, le leto dni kasneje pa so jo opazili tudi svetovni mediji, saj je posnela uspešnico »I Kissed A Girl«. Katy je zelo podjetno dekle, saj se je že večkrat lotila določenih projektov, ki so vedno uspeli. Nastopila je kot sodnica v britanskem The X Factorju, izdala je dišavo Purr, pojavila pa se je tudi v filmu Smrkci. Večino svoje energije vseeno usmerja v pevsko kariero, ki je po desetih letih še vedno vzpenjajoča.

VEČ VSEBIN: