Katerega predsedniškega kandidata podpirajo ameriški zvezdniki?

V ZDA je vse bolj napeto, boj med republikansko in demokratsko stranko še ni končan. Volitve bodo sicer šele novembra, ozračje pa je kljub temu že sedaj zelo vroče. Tudi nekateri zvezdniki, med njimi Susan Sarandon in Kim Kardashian, so se že opredelili in javno podprli svojega kandidata. Preverite, za koga so se določili.


Donald Trump

Donald Trump

Nekdanji zvezdnik skupine Backstreet boys Aaron Carter je na twitterju izkazal podporo Donaldu Trumpu. Vprašal se je, ali Amerika potrebuje nekoga, ki bo sledil ali nekoga, ki bo vodil. Dennis Rodman, nekdanji košarkarski zvezdnik, je zapisal, da s Trumpom prijateljuje že mnoga leta in da Amerika ne potrebuje politika, temveč poslovneža.

Bernie Sanders

Bernie Sanders, potencialni demokratski kandidat za predsednika, uživa podporo Susan Sarandon. Igralka, ki je leta 1995 prejela oskarja za najboljšo žensko glavno vlogo za film Zadnji sprehod, Sandersa podpira zaradi njegove jasne vizije in zaradi njegovih načel. Tudi igralec Jason Bateman mu je na twitterju izrazil podporo in pripisal, da je ravno doniral za njegovo kampanjo.

Hillary Clinton

Hillary Clinton se je v bitko za predsedniški stolček spustila že drugič. Kim Kardashian je na twitterju objavila selfie, ki ga je posnela s Clintonovo, zraven pa zapisala, da uživa v njenih govorih in se strinja z njenimi cilji. Clintonovo podpirajo tudi igralka Jamie Lee Curtis, zvezdnica resničnostnega šova Kendall Jenner in pa z zlatim globusom nagrajena igralka Lena Dunham, ki meni, da je Clintonova pametna in talentirana in bi bila od vseh najbolj primerna za predsednico.


VEČ VSEBIN: