Katere težave ima Katy v razmerju z Orlandom?

V enem od zadnjih intervjujev je Katy Perry razkrila, kaj je njena težava v razmerju v Orlandom Bloomom. Katy in Oralndo namreč živita nekaj več kot uro narazen, zato ona veliko časa preživi v avtomobilu.


Orlando Bloom

»Moj fant živi v Malibuju in privajati na vožnjo do tja je bilo kot … ‘Me hecate?’ Kakšno življenje je vendar to?« se je Katy nedavno potožila novinarjem. Katy živi v Santa Barbari, kjer je odraščala, Orlando pa je v Malibuju. »Ne morem se zgolj ‘oglasiti’ pri njem, poleg tega se nisem nikoli navadila na Malibu, saj je na pol poti do Sante Barbare, zato grem torej vedno samo v Santa Barabaro,« je svoje težave pojasnila Perryjeva.

»Razumem celotno stvar ‘vračanja v L. A. in življenja na plaži’. Ampak v resnici je to tako daleč, da te nihče, ki živi v mestu, ne bo prišel obiskati,« se je obregnila ob Orlandovo življenje v Malibuju.

Kljub vsemu pa je parček očitno našel rešitev za to, da bi se videla več. Orlando namreč kdaj sede z njo avtomobil in se odpelje na obisk v njen kraj.


»Še vedno veliko časa preživljam tu, saj sem tu odrasla,« je Katy povedala o Santa Barbari. »Odrasla sem v najrevnejšem delu Santa Barbare … Moj fant pravzaprav niti ni verjel, ko sem mu rekla ‘Peljala te bom do svoje hiše in lahko jo poiščeš na Google Earthu’«.

Bloom in Perryjeva sta par vse od januarskih nagrad Golden Globe. Pred romanco z Bloomom je Katy hodila s pevcem Johnom Mayerjem, še pred njim pa je bila poročena s komikom Russlom Brandom.

Medtem pa je bil Orlando nekoč poročen z avstralskim fotomodelom Mirando Kerr, s katero ima 5-letnega sina Flynna.

VEČ VSEBIN: