Kate Winslet bo nastopila v naslednjem filmu Woodyja Allena

Najnovejši film Woodyja Allena sicer še ni prišel na velika platna, priznani režiser pa kljub temu že razmišlja o svojem naslednjem projektu. Kate Winslet je po poročanju ameriških medijev trenutno na pogajanjih za Allenov naslednji film, snemanje katerega se bo začelo že to jesen.


Kate Winslet

Woody Allen bo scenarij, tako kot vse doslej, napisal sam, film bo tudi režiral in financiral, zgodba pa zaenkrat ostaja skrivnost. Četudi je Kate Winslet že prekaljena igralka, ki uspešne filme snema že dve desetletji, s kontroverznim režiserjem še ni sodelovala. Konec leta jo bomo lahko videli v filmu Kolateralna lepota, v katerem bo zaigrala skupaj z Willom Smithom.

Na razplet pogajanj bomo morali še malo počakati, veselimo pa se lahko že Allenovega novega filma Cafe Society, v katerem igrajo, Steve Carell, Sheryl Lee, Jesse Eisenberg in Christen Stewart, v kinematografe po vsem svetu pa prihaja 16. julija. Tudi tokrat bo šlo za romantično komedijo, kakršnih smo pri Woodyju Allenu že vajeni, dogajanje pa bo postavljeno v leto 1930.

VEČ VSEBIN: