Kate Moss in njen brutalen lepotni trik

Kate Moss je ena izmed najbolj znanih manekenk na svetu in njena naloga biti lepa je na preizkušnji prav vsak dan. Poznate njeno jutranjo rutino?


Dvainštiridesetletna Kate Moss je še vedno videti kot najstnica. Seveda smo bili do sedaj prepričani, da imajo zasluge za njen videz najboljši lepotni strokovnjaki v industriji. V resnici pa je njeno skrivno orožje jutranja rutina, ki je sicer zelo enostavna, ampak precej brutalna. Mislimo, da tega nismo sposobne vse.

Kate Moss

Dejstvo je, da je njena koža videti popolna, ampak za lepoto je treba potrpeti. Kate si zjutraj umije obraz z vrčem ledu! Njena lepotna skrivnost je popolnoma brezplačna in več kot očitno, zelo učinkovita. Za revijo W je povedala, da njena koža potrebuje zjutraj malo več spodbude, in da je videti dobro, umiva obraz z ledom. Nad trikom je navdušena.

Čeprav to zveni kot mučenje, Mossova potolaži, da je vredno bolečine, saj ima ritual res veliko prednosti. Na ta način pride na površje vsa kri in tako se obraz prebudi ter je videti odlično, mladostno, sveže.


Novinar jo je vprašal, od kje ji ta ideja, Kate pa je odgovorila, da se ga ni naučila ne od mame ne od sestre, temveč iz filma Mommie Dearest iz osemdesetih let.  V prvem prizoru filma si ženska namreč umije obraz v ledu. Kate je najprej pomislila, da je ženska nora, potem pa se je potrudila in poskusila. Hitro je ugotovila, da trik deluje. Če nima pri sebi ledu, si obraz umije z vodo in kumarami, pomočenimi v vodo.

Kate pravi, da se je veliko lepotnih trikov naučila tudi od dvanajstletne hčerke, ki nadobudno spremlja vse novičke iz sveta zdravja, organske kozmetike in bioloških stvari.

VEČ VSEBIN: