Kate: hči Charlotte zna biti precej bojevita

Drugi otrok vojvodinje Kate in princa Williama, malčica Charlotte, je maja letos praznovala eno leto. Kate je o njej nedavno odkrito spregovorila na prireditvi v čast kraljičinemu 90. rojstnemu dnevu.


Charlotte

34-letna vojvodinja se je na dogodku zapletla v pogovor z drugo mamico, Gynis Double, ženo Paula, člana britanskega parlamenta, ki je organiziral dogodek. Priznala je, da ima njena 13-mesečna hčerkica Charlotte precej bojevit značaj. Gynis je poročala, da ji je vojvodinja razkrila, da je »Charlotte zelo ljubka, vendar ima tudi precej bojevito stran.« Nato je vojvodinjo vprašala o Sinu Georgeu, na kar je odgovorila: »George je zelo ljubek majhen fantek. Upam, da bo ukrotil Charlotte!«

Princesa Charlotte se je v javnosti prvič pojavila 11. junija 2016 na balkonu Buckingamske palače, v družbi kraljeve družine, vključno z bratcem Georgeom.

Kate že tretjič noseča?

Skoraj vsak mesec krožijo govorice o nosečnosti Kate. Zadnje govorice so se pojavile aprila. Mediji so takrat poročali, da naj bi nosila dvojčka. Če se bo družina Kate in Williama povečala, bomo izvedeli čez nekaj mesecev. Dejstvo pa je, Kate odpovedala udeležbo na poletnih olimpijskih igrah v Riu de Janeiru, kjer razsaja virus Zika, ki je izjemno nevaren za novorojenčke. Bolje obveščeni viri trdijo tudi, da je Kate v zadnjem času postala nora na začinjeno indijsko hrano. Bi to lahko bil znak nosečnosti?


VEČ VSEBIN: