Kardashian klan bogatejši še za eno pevko

Ko mislimo, da družina Kardashian ne more polniti medijev bolj kakor jih tako ali tako že, se pojavi nova novica. Kylie Jenner, sestra Kim Kardashian, bo postala pevka!


Kylie Jenner je bila še nekaj let znana kot mlajša in prikupna članica Kardashian družine, danes pa ob njej pomislimo le še na lepotne operacije in tone selfijev. Kljub temu, da Kylie nima več kot osemnajst let, so trači o njej postali njeno poslanstvo. Na ta način je postala tudi ena izmed bolj vplivnih najstnikov tega planeta. Po tem, ko je predstavila svojo kozmetično linijo in aplikacijo za mobitel, se je odločila, da bo pozornost zbujala tudi s pevsko kariero. Pri tem ji žal ni pomagal njen fant Tyga, znan ameriški raper, ki ga mnogi obožujejo zaradi posebnega stila.

Kylie je v sodelovanju s Lil Yatchyjem, Justine Skye in Burberryjem Perryjem izdala pesem z naslovom Beautiful Day. Najmlajša kraljica lepotnih operacij se v pesmi pojavi le za kratek čas in še v tistem času je njen glas računalniško spremenjen. Glasbeni kritiki pravijo, da to pove veliko o njenem talentu, da že prvo pesem tako spremenijo. Štirje »glasbeniki« so si za osnovo pesmi izbrali temo ameriške oddaje iz šestdesetih let »Mr. Rogers«, vse skupaj pa zveni kot podlaga za računalniško igrico.

Mediji so pesem označili za popoln polom in skritizirali mlado Kylie, kar pa nas pravzaprav spominja na neuspeli poskus Kim Kardashian, ko je pred leti poskusila prodreti na glasbeno sceno s pesmijo Jam. Starejša sestra se po Jamu ni nikoli več opekla; bo tako tudi s Kylie?


VEČ VSEBIN: