Kaley Cuoco ne mara skopuhov

Kaley Cuoco, Penny iz serije Veliki pokovci, se je razgovorila o bivšem skopuškem fantu. »Skrivnostneža« je spoznala pri 19-tih: po njenih besedah je bil zelo zapeljiv, dodaja, da je bil igralec, noče pa razkriti njegovega imena, le da je bil zares slaven. »Recimo mu…John, ker če bi vam povedala samo njegovo ime, bi takoj vedeli, kdo je,« pravi. Začela sta hoditi na resnično prikupne zmenke. Opisuje ga kot čarobnega človeka, ki so ga imeli vsi radi. »Nato pa me je hotel odpeljati na prekrasen zmenek z večerjo. Šlo je za nekakšno presenečenje. Bila sem navdušena, saj česa podobnega do takrat še nisva počela.«


Kaley Cuoco

Stvari so dobro potekale in ponudila se je, da bo ona plačala račun, a je John to zavrnil. Prav tako je zavrnil njen predlog, da bi plačala vsak zase. V nekem trenutku pa je opazila, kako zelo resno proučuje račun. »Sprva sem mislila, da morda ne vidi dobro, da morda potrebuje očala. Nisem ga prav dobro poznala.« John je iz žepa povlekel telefon, poiskal kalkulator in začel nekaj računati. »Postalo mi je malo vroče, ko sem spoznala, kaj se dogaja: izračunava, koliko mu je najmanj potrebno pustiti napitnine. Spoznala sem, da daje res slabe napitnine.« Kar je bilo v nasprotju z njenim očetom, ki je, se spominja iz otroštva, vedno dajal visoke napitnine – in vedela je, da mora biti z nekom, ki je v tem podoben ne le očetu, ampak tudi njej. Tudi sama namreč rada daje lepe napitnine.

Johnove slabe napitnine so se nadaljevale, ko se je razmerje razvijalo. Nekoč so šli na večerjo John, Kaley in njena družina. Ponudil se je, da bo plačal račun. Kaley je vedela, da se ne bo dobro končalo: račun bo znašal 600 dolarjev, Johnova napitnina pa 13 dolarjev. Prav zgrožena je bila ob misli na to.

Očetu ni uspela pravočasno povedati, kako stiskaškega fanta ima. »Pa tudi sama s seboj ne bi mogla živeti, če bi še dolgo imela takega fanta. Četudi je bil še tako zapeljiv.«


Tistega večera se je sama vrnila v restavracijo, dala natakarju višjo napitnino in čez en teden prekinila z Johnom.

Njegova identiteta ostaja skrivnost. Vsekakor John NIKAKOR ni njen soigralec iz Velikih pokovcev (in nekdanji fant) Johnny Galecki (Leonard v seriji), saj je Kaley ta ugibanja na Instagramu že odločno zanikala.

VEČ VSEBIN: