Kako očistimo avro? Znebite se negativnih energij!

Če se pogosto jezimo, smo besni ali nas je strah, ustvarjamo negativno psihično energijo, ki naj bi po starodavnih verovanjih škodovala tudi ozračju in ga onesnaževala. Za to slabo energijo je zelo dovzeten tudi naš energijski ovoj ali avra.


Avra lahko vsrka negativne energije ljudi, predmetov in prostorov, s katerimi prihajamo v stik. Zaradi tega postajamo izčrpani, utrujeni, depresivni ali nesrečni. Seveda pa lahko svojo avro očistimo – za to obstaja kar nekaj postopkov. Čiščenja avre se lahko lotevamo vsakodnevno.

Kako očistimo avro

Brinove jagode

Ena od najstarejših metod čiščenja avre gre takole: v dlani kanemo dve kapljici eteričnega olja brinovih jagod in nato z njima »pobožamo« celotno avro. Ne pozabimo na zadnji del telesa in stopala. Ta metoda je še posebej učinkovita, če se želimo prečistiti po tistem, ko smo se dalj časa zadrževali v množici ljudi.

Česanje avre

Roke umijemo z milom in vodo ter s prsti prečešemo svojo avro od spredaj in odzadaj. Negativno energijo, ki se nabere na prstih med česanjem avre, speremo z milom in tekočo vodo.


Metoda z listom papirja

To je metoda, ki jo lahko redno prakticirate. Vzemite list papirja in nanj zapišite vse negativne misli, ki se vam podijo po glavi. Ob tem morate imeti jasen namen, da jih želite odsloviti iz svojega življenja. Ko končate, list papirja sežgite. Ogenj je namreč odlično sredstvo za čiščenje negativnih vibracij.

Prečiščuje tudi voda: papir z negativnimi mislimi lahko vržete v straniščno školjko in spustite vodo. Končno pa ga lahko zakopljete tudi v zemljo.

Če vas bremenijo spomini iz preteklosti, vam bo prav tako pomagal ogenj. Pisma, fotografije in ostale spomine sežgite – vaše energijsko polje bo prečiščeno in razbremenjeno starih negativnih energij.

Čiščenje prostorov z eteričnimi olji

Prepričanje, da lahko z eteričnimi olji očistimo energijo v prostoru, je staro že tisočletja. Od nekdaj velja, da je za to najbolje uporabiti eterična olja mire, bora, brinovih jagod ali kadilne bosvelije.


Pazite, s kom se družite

Če želite, da vaša avra ostane kar se da čista, je pomembno, da ste obkroženi s pozitivno naravnanimi in čistimi ljudmi, ki vam nudijo podporo. Ne kuhajte zamer in se naučite odpuščati – ne samo drugim, tudi sebi. Očiščevalno deluje tudi redna telovadba, najraje na prostem.

VEČ VSEBIN: