Justin in Selena ponovno prijatelja na Instagramu, fenice norijo

Justin Bieber spet sledi svojemu nekdanjemu dekletu Seleni Gomez na Instagramu. To je njegove oboževalke spravilo ob živce.


Justin Bieber in Selena Gomez

Justinove oboževalke so na socialnih omrežjih znorele, ko so opazile, da 22-letni pevec spet sledi Seleni na Instagramu. S 23-letno pevko sta bila par med letoma 2011 in 2014. Novembra 2014 je Justin prenehal slediti njenemu profilu na Instagramu.

Marca letos je med oboževalkami dvignil veliko prahu z objavo njune fotografije iz časov, ko sta bila par, na kateri se poljubljata. Gomezova naj bi po poročanju različnih medijev pod to fotografijo napisala komentar »Popolno«. Nekaj dni zatem so Seleno opazili na Bieberjevem koncertu v losangeleškem Staples Centru.

Novembra 2015 je Justin izjavil, da je ponosen na žensko, ki je Selena danes. »Ko nekoga tako močno ljubiš, tudi, če nekaj pride med vaju, ljubezen nikoli zares ne ugasne,« je še dejal takrat.


Po razhodu sta oba šla naprej. V zadnjih mesecih so Bieberja povezovali z resničnostno zvezdnico Kourtney Kardashian in fotomodelom Hailey Baldwin. Gomezova je bila v razmerju z Niallom Horanom iz skupine One Direction, DJ Zeddom in diplomantom newyorške univerze Samuelom Korstom. Marca so mediji poročali, da se videva s pevcem Charlijem Puthom.

VEČ VSEBIN: