Johnny Depp se ne bo smel približati bivši

Losangeleško sodišče je igralcu Johnnyju Deppu odredilo prepoved približevanja ženi Amber Heard. Heardova je nedavno sicer vložila zahtevo za ločitev.


52-letni filmski zvezdnik Johnny Depp se ne bo smel približati 30-letni ženi Amber Heard. Sodišče v Los Angelesu je zvezdniku namreč odredilo prepoved približevanja, in sicer zaradi obtožb o zlorabah. Po navedbah tiskovne predstavnice sodišča je Depp pristal na vzajemno upoštevanje prepovedi približevanja. Kot je še pojasnila, je naslednje zaslišanje na sporedu 17. junija.

Johnny Depp in Amber Heard

Je za modrico kriv Depp?

Na spletnih straneh revij People in TMZ so se pojavile fotografije Heardove z modrico okrog desnega očesa. Na sodišču naj bi pojasnila, da je modrico dobila potem, ko je Depp vanjo 21. maja zalučal mobilni telefon. Dejala je še, da jo je Depp v času zakona večkrat verbalno in fizično napadel. Deppov odvetnik teh navedb ni komentiral.

Ločitev zaradi »nezdružljivih razlik«

Heardova je zahtevo za ločitev vložila po vsega 15 mesecih zakona, razlog pa naj bi bile nezdružljive razlike. O težavah para se je začelo govoriti, ko se Depp ni pojavil na ženinem 30. rojstnem dnevu.


Depp se trenutno sicer mudi v Evropi, kjer je na turneji s svojo rockovsko skupino Hollywood Vampires.

VEČ VSEBIN: