John Legend je postal očka

Manekenka Chrissy Teigen in romantični pevec John Legend sta postala starša. Na svet je prijokala hčerkica, ki sta jo poimenovala Luna Simone Stephens.


John Legend je postal očka

Prisrčen par je skupaj že od leta 2007, zaročili sta se po štirih letih zveze in se kmalu tudi poročila. Oktobra pa je Chrissy na Instagramu objavila fotografijo, na kateri se vidi okrogel trebušček, dopisala je, da pričakujeta punčko. Dodala je, da zelo vesela, da je končno zanosila, saj sta si z Johnom kar nekaj časa prizadevala razširiti njuno družino. Oboževalcem sta se zahvalila za vso ljubezen in podporo.

Tudi novico o rojstvu punčke smo zvedeli preko socialnih omrežij, saj je Chrissy zopet objavila fotografijo na Instagramu zato, da širša javnost izve, da sta uradno postala starša: »Tukaj je ! Luna Simone Stephens. Tako sva zaljubljena vate. In zaspana, zelo zaspana.«  Na fotografiji se ne vidi male punčke, temveč tabla z zapisanimi njenimi podatki. Rodila je sicer že nekaj dni prej, a noben se ni obremenjeval, kdaj bo informacija pricurljala v javnost. Tridesetletna manekenka je prava šaljivka, saj je kasneje na Twitter napisala, da se njen mož John počuti odlično in da lepo okreva po porodu.

Naj spomnimo, da je sedemintridesetletni John Legend za svojo največjo uspešnico All Of Me posnel videospot, v katerem je glavno žensko vlogo namenil prav ženi Chrissy, kar sploh ni čudno, saj je besedilo namenjeno prav njej. Pesem je ultimativni romantični izdelek, ki razneži še tako nečustveno osebo in videopot je pika na i.


VEČ VSEBIN: