Jezna Kelly Osbourne na Twitterju objavila številko očetove ljubice

V ponedeljek zvečer je 31-letna zvezdnica na Twitterju javno obtožila frizerko, da naj bi imela afero z Ozzyjem in po govoricah sodeč naj bi dogodek pripeljal do razhoda Ozzyja in Sharon po kar 33 letih zakona.


Kelly Osbourne

Kelly je na Twitterju objavila kar frizerkino številko ter pripisala par sočnih besed na njen račun. Čeprav se oboževalci sprašujejo, zakaj svojega besa ne usmeri tudi v svojega očeta, se Kelly ne da in odgovarja »Ali ste vi moja družina? Ne, niste in ne veste, kaj je storila, zato zadržite svoja mnenja zase.« Poleg tega pa dodaja: »Ali ste kdaj slišali za zlorabo starejših? Moj oče je namreč star že skoraj 70 let.«

Kelly se občasno sprašuje, zakaj ljudje govorijo in komentirajo dogodke, ki se tičejo njene družine in medtem ko sama počne isto, je malce nerealno pričakovati, da ljudje ne bodo o tem govorili.

Kljub razhodu Sharon in Ozzyja je neznani vir za revijo People povedal, da Sharon in Ozzy trenutno ne razmišljata o ločitvi, saj skupaj sodelujeta pri dogodku ponovne združitve skupine Black Sabbath ob 20-letnici Ozzfesta.


»Mislim, da sem močnejša, kot kadarkoli, kljub vsemu, kar se dogaja v mojem življenju. Čutim to,« je oboževalcem povedala 63-letna Sharon v oddaji The talk.

VEČ VSEBIN: