Jesenski trendi, ki jih realizirajte že danes

Kljub temu, da se ravno prebuja pomlad, se modni guruji in oblikovalci že posvečajo jesenski in zimski pravljici 2016/17. Kako se bomo ličile po vročem poletju? Lahko te trende že prenesemo v današnji čas?


Po celem svetu se dogajajo različni tedni mode, kmalu ga bomo imeli tudi v Ljubljani. Ko opazujemo modele, nismo pozorni le na obleke, nakit in čevlje, temveč tudi na ličila. Zaznali smo nekaj trendov z modnih brvi, ki jih brez skrbi uporabite že danes. Ne potrebujete novih ličil, posebnih pripomočkov in ogromno časa, le minutko vašega časa, da si spodaj preberete, kako so modni oblikovalci dali naličiti svoje manekenke.

Make-up, ki je bil najbolj pogosto zastopan, nima veliko tona jeseni in se ga lahko realizira že danes. Zakaj ne bi stopile korak naprej in bile »trend-setterke«? Predstavljamo vam navdih, ki vam bo vlil v vsakodnevno ličenje malce ustvarjalnosti.

Trendi

Svež obraz

Sveža podlaga je idealna za pomlad. Končno se lahko poslovimo od fenomena »counturing«, ki so ga v svet lepote vpeljale sestre Kardashian in ga zaznamuje precej umeten in izumetničen videz ter podoba lutke, s katero postanejo vse punce enake druga drugi. Z novim trendom potrebujete svežo in spočito kožo, malce rdečila na ličkih. Poskrbite za nego obraza in rahlo zardelost. Tiste, ki imate bolj svetlo kožo, se držite roza in rožnatih barv, ostale pa »zardite« s koralno in bež-rjavo barvo.


Twiggy oziroma pajek trepalnice

Če bo naš obrazek ostajal naraven in svež, se to ne bo dogajalo okoli oči. Trepalnice bodo potrebovale maskaro in maskaro ter še malo maskare, za piko na i pa še majčkeno maskare. Zgoraj in spodaj. Pozabite na naraven videz oči, saj imate že obrazek popolnoma naraven in nedolžen. Dior je v središče pozornosti postavil prav trepalnice, ki spominjajo na Twiggyijna mlada leta. Saj se še spomnite tistega očarljivega pogleda lepe manekenke v šestdesetih letih prejšnjega stoletja, kajne?

Neonski detajl

En majhen stik neona in vaše kože bo dovolj. Ni se vam treba pobarvati v barve neona, dodajte kakšen majhen detajl. Super ideja je uporaba črtala za oči, ki ga lahko nanesete le na zunanjo stran veke. Morda pa bi si omislili šminko v neonski barvi. Ali pa lak za nohte. Poletje je skoraj tu, festivali so na vidiku, poudarite same sebe. Letos sta posebej moderni barva fuksije in smaragdno zelena.

VEČ VSEBIN: