Jennifer Aniston žaluje

Hollywodska zvezdnica Jennifer Aniston žaluje po smrti 79-letne matere Nancy Dow. Umrla je po dolgotrajni bolezni.


Jennifer Aniston umrla mama

47-letna Jennifer in njen polbrat John Melick sta potrdila žalostno vest za revijo People z besedami, da je »odšla mirno, obkrožena z družino in prijatelji po dolgotrajni bolezni.« Medije sta zaprosila za spoštovanje zasebnosti njune žalujoče družine.

Zdravje Dowove je začelo pešati leta 2011, ko jo je zadela možganska kap. Tej je naslednje leto sledila še ena.

Januarja lani je Jennifer razkrila podrobnosti o njenem odnosu z materjo. Povedala je, da nista govorili več let in priznala, da je bila mati v njenih mladih letih zelo kritična do nje. »Bila je model, čudovit in krasen. Jaz nisem bila. Nikoli nisem bila. Tudi danes ne razmišljam o sebi v taki luči, kar je povsem v redu,« je pred časom povedala Jennifer. Svojo pokojno mati je opisovala tudi kot zelo zamerljivo. V zadnjih letih pred smrtjo sta se sicer ponovno povezali in zgladili odnose.


Nancy Dow je bila med letoma 1965 in 1980 poročena z zvezdnikom telenovel Johnom Anistonom, s katerim sta imela hči Jennifer. Pred tem je bila med letoma 1956 in 1961 poročena z Jackom Melickom, Johnovim očetom. Dowova je delala kot model, preizkusila pa se je tudi na televiziji. Pojavila se je v številnih televizijskih serijah v 60. letih prejšnjega stoletja, vključno z The Beverly Hillbillies in The Wild Wild West.

VEČ VSEBIN: