Jennifer Aniston najlepša na svetu

Je sploh kdo, ki se ne spomni prikupne Rachel iz kultne serije Prijatelji? Igralka Jennifer Aniston in nekdanja žena Brada Pitta, ki je z vlogo v humoristični seriji zaslovela, je po mnenju revije People najlepša ženska na svetu leta 2016.


Jennifer Aniston

Ponovno se je počutila kot najstnica

Novico je simpatična igralka ponižno komentirala in izjavila, da je zelo zelo počaščena. “Moj bog,” je dejala, “tisti trenutek, ko sem izvedela, sem se ponovno počutila kot najstnica.” Anistonova je dodala, da so občutki ob nazivu res lepi. Igralka je sicer znana po svoji skromnosti in skrbi za svoje telo ter naklonjenosti zdravemu načinu življenja. 47-letnica je še vedno izjemna lepotica, ponudb za filmske vloge pa ji ne manjka. Znana je pretežno po svojih vlogah v romantičnih komedijah, čez nekaj dni v kinematografe prihaja njen najnovejši film, v katerem je zaigrala skupaj z Julio Roberts in Kate Hudson.

Jennifer o lepoti

Na vprašanje, kako bi ona definirala lepoto, je odvrnila: “Zaupanje vase. Mir. Prijaznost. Poštenje. Kvalitetno življenje. Spopadanje z izzivi brez občutka sramu pred neuspehi.” Dodala je še, da se nikdar ne smemo počutiti kot poraženci, saj je vsak neuspeh lahko razlog za osebno rast. Lansko leto je laskavi naziv prejela igralka Sandra Bullock, leto prej pa oskarjeva nagrajenka Lupita Nyong.

VEČ VSEBIN: