Je tokrat res konec med Ozzyjem in Sharon?

Pevec Ozzy Osbourne in njegova žena Sharon naj bi se po 33 letih zakona dokončno razšla, saj naj bi bila že nakaj časa odtujena. Par se je poročil 4. julija 1982, imata pa 3 otroke: Aimee (32), Kelly (31) in Jacka (30).


Sharon je Ozzyja prvič srečala leta 1970, ko je njegova glasbena skupina, Black Sabbath, postajala vse bolj slavna in kasneje tudi postala njegova managerka na njegovi samostojni poti.

Ozzy Sharon Osbourne

Leta 2013 so se že pojavile govorice o ločitvi para, vendar je Sharon govorice odločno zanikala, hkrati pa potrdila Ozzyjev boj z odvisnostjo od drog in alkohola. Neimenovani vir je za E! News povedal, da njun razhod ni povezan z Ozzyjevo odvisnostjo, Sharon naj bi namreč sumila, da ima Ozzy afero.

Tudi pri Entertainment Tonight so poročali, da naj bi se par razšel in da gre vsak svojo pot. Ozzy pa naj bi se sporazumno za nekaj časa odselil.


Tako dolgi zakoni so med zvezdniki že prava redkost, saj vsi zakoni hitro razpadejo. Karkoli že imata, jima želimo, da uspešno rešita, v nasprotnem primeru pa srečno vsakemu posebej.

VEČ VSEBIN: