Je Melania Trump z govorom kopirala Michelle Obama?

Na spletu se je pojavil posnetek govora Melanie Trump, žene predsedniškega kandidata Donalda Trumpa, ki na moč spominja govoru, ki ga v predvolilni kampanji imela žena sedanjega predsednika ZDA Baracka Obame, Michelle Obama.


Melania Trump

Melaniin govor, ki ga je imela na nedavni republikanski konvenciji, je postal tarča obtožb, da je kopija ali vsaj zelo spominja na tistega, ki ga je leta 2008 na demokratični konvenciji imela Michelle.

Je Melania »ukradla« govor sedanje prve dame ZDA?

Takoj zatem, ko je nekdanja manekenka in sedanja žena magnata in predsedniškega kandidata Donalda Trumpa zapustila oder, se je na Twitterju pojavila objava pisca Jaretta Hilla, ki je izpostavil, da je bil govor slovenske lepotice v določenih točkah izjemno podoben tistemu, ki ga je imela Michelle Obama pred osmimi leti.

»Melaniji je moral biti govor Michelle Obama iz konvencije leta 2008 všeč, saj ga je plagirala,« se je glasil tvit, ki je razkrinkal lepotico. Kmalu zatem je isti pisec objavil nov tvit: »POPRAVEK: Melania je ukradla celoten odstavek Michellinega govora,« je zapisal.


Če je temu tako ali ne, preverite sami v videu, v katerem je primerjava obeh govorov.

VEČ VSEBIN: