Je Jernej Tozon končno našel srečo v ljubezni?

Jernej Tozon, eden izmed najbolj zaželenih članov ansambla Čuki, je na svojem Facebooku objavil čestitko ob novem letu. Poleg njega pa je  na fotografiji v postelji tudi svetlolaso dekle, s čimer je Jernej Tozon sprožil ugibanja o tem, ali je končno našel svojo izbranko.


Jernej Tozon
FOTO: DRUŽ. OMREŽJA

Biti zaljubljen je za Jerneja nekaj najlepšega

Jernej je sicer za našo revijo Naja razkril, da je izredno čustven tip človeka in da bi včasih želel, da bi nanj bolj vplival razum. Čustva so njegova šibka točka, a glede tega, kdo je skrivnostno dekle na fotografiji, ostaja skrivnosten. Jernej sicer tudi meni, da je včasih biti bolje manj zaljubljen in z glavo na mestu, čeprav je po drugi strani biti zaljubljen nekaj najlepšega.

Odnose je treba graditi

No Jernej bo svojo izbranko verjetno precej razvajal, saj, kot nam je povedal, se zaveda, da se je treba za odnos truditi in ga graditi: »Če boš samo ležal, ti iz neba  zagotovo ne bo nič priletelo samo od sebe, tudi z menoj nobena ne bo dolgo zdržala, če bom samo ležal in gledal v zrak.« No njegov največji adut pa je, kakor pravi sam, da ljudje zanj pravijo, da je nekonflikten: »Nerad se prepiram in ne gojim nobenih zamer.«

VEČ VSEBIN: