Jamie Foxx in Katie Holmes priznala, da sta par

Oskarjevec Jamie Foxx in igralka Katie Holmes sta zdaj tudi uradno par. Govorice o njunem razmerju se v javnosti pojavljajo že nekaj let, vendar sta jih doslej vztrajno zanikala.


Katie Holmes

Govorice je potrdila zvezdnica resničnostnega šova Claudia Jordan, ki je dejala: “Jamie je moj dober prijatelj. Nikdar nisva nič imela.” Ko jo je novinar vprašal, če sta s Katie par, mu je odgovorila: “Z njo je zelo srečen. Všeč mi je, ko ga vidim srečnega.”

Vse se je začelo leta 2013 na neki dobrodelni zabavi, ko so parček paparaci fotografirali med plesom. Vse odtlej sta govorice zanikala. “Dajte no, že tri leta glodate to kost,” je še na začetku letošnjega leta Jamie dejal novinarju, ki ga je spraševal, če sta s Katie par. “Samo prijatelja sva,” je dodal. Kakorkoli že, zdaj je jasno, da je med njima nekaj več, čeprav sta to kar tri leta uspešno skrivala, kar v Hollywoodu ni ravno mačji kašelj. Morda je vzrok za njuno diskretnost tudi Foxxovo prijateljstvo s Tomom Cruiseom, ki je bil s Katie kar nekaj časa poročen, skupaj pa imata tudi 8-letno hčer.

VEČ VSEBIN: