Iggy Azalea po novem samska

Leto 2016 očitno ni srečno za ljubezenske zveze slavnih. Po številnih zvezdniških razhodih je zdaj samska tudi raperka Iggy Azalea.


Iggy Azalea

26-letna Iggy Azalea, ki je bila v zvezi z 31-letnim NBA-igralcem Nickom Youngom, je svoj samski stan v nedeljo oznanila na Instagramu. Kot je zapisala v sporočilu na tem socialnem mediju, se je za prekinitev zveze odločila, ker je izgubila zaupanje v Nicka: »Čeprav na žalost ljubim Nicka in sem poskušala in poskušala obnoviti moje zaupanje vanj – je v zadnjih nekaj tednih postalo jasno, da tega nisem zmožna. Nicku resnično želim vse najboljše. Nikoli se ni lahko raziti z osebo, s katero si načrtoval svojo celotno prihodnost, vendar so prihodnosti lahko na novo napisane in danes se moja začenja s prazno stranjo,« lahko preberemo na njenem profilu na Instagramu.

Tudi športnik je kmalu zatem potrdil razhod z enobesednim tvitom: »Samski«.

Zloglasni posnetek izdal njegovo prevaro

Parček se je v zadnjih mesecih večkrat znašel na naslovnicah, saj se je šušljalo o tem, da je Nick prevaral Iggy. To je bilo dokumentirano v videu, v katerem se pogovarja s soigralcem. »Ti si jih imel 30, ona 19?« ga je v zloglasnem posnetku vprašal D’Angelo Russel iz Lakersov. »Kaj pa z Amber Rose, z njo nisi nikoli poskusil?« je nadaljeval z vprašanji. »Ne, pozna moje dekle,« mu je odgovoril Nick. Iggy se je takrat na Twitterju zahvalila D’Angelu, da je izprašal njenega zaročenca o njegovih ljubezenskih podvigih. Kljub škandalu pa se je odločila, da ne prekine zveze in oboževalcem zagotovila, da sta »v redu«.


»Hej, to je del tega, da si košarkar. Vedno je nekaj,« je svojo odločitev takrat pojasnila medijem. Dejala je, da so zgodbe pogosto prenapihnjene in izmišljene ter da verjame svojemu moškemu. »Nick je super fant. To ni stvar, ki bi jo on naredil,« je bila prepričana.

Parček se je zaročil junija lani, ampak moral preložiti poroko zaradi njunih urnikov. Kot kaže, z iskanjem datuma poroke ne bo več težav, saj se je prevarana Iggy odločila prekiniti zvezo enkrat za vselej.

VEČ VSEBIN: