Kako shujšati z EFT tehniko?

EFT tehnika je pomagala že mnogim ljudem, da so se znebili odvečne teže in da so se začeli počutili bolje sami s seboj in v svojem telesu.


Osnovni recept vseh diet je »jejte tako, telovadite tako, delajte točno to in boste shujšali«. Vse skupaj se zdi res zelo smiselno in verjetno se da s takšnim načinom res izgubiti nekaj odvečnih kilogramov in morda celo uspe zelo vztrajnim izgubiti vse odvečne kilograme, vendar  ko se vrnemo v »normalno« življenje, ko se začnemo zopet normalno prehranjevati, v zelo kratkem času ponovno pridobimo vso izgubljeno težo nazaj in morda še kakšen kilogram več za nameček.

Z vsakim neuspešnim podvigom k sanjskemu telesu, izgubljamo pogum, moč, voljo, se počutimo manjvredne, prikrajšane in se sramujemo sami sebe.

Težava ni v tem, kaj in koliko jemo ali koliko telovadimo, pač pa v tem, kaj razmišljamo o svojem telesu in kako ga občutimo. Vsi, ki poznamo Zakon privlačnosti vemo, da šteje le tisto, kar se dogaja v nas, v naših mislih in v naših občutkih.


EFT tehnika

Ali se vam morda kakšna od naslednjih misli ali »samogovorov»zdi znana?

»Ah, tale košček torte mi pa res ne bo škodil«

Sledi:
»Mmmm, tale kos torte je bil pa res odličen. Kaj če bi pojedla samo še en košček te čudovite torte. Zvečer ne bom jedla večerje. Tako bom naredila, to bo najbolje.«

Sledi:
»Joj, ne morem verjeti, da sem pojedla kar dva koščka torte. Lahko me je pošteno sram. Sama sem kriva, da mi nikoli ne uspe shujšati. Ponovno se mi ni uspelo zadržati.«

Sledi:
»Ah, če sem pa pojedla že dva koščka, bom pa še enega. Jutri začnem pa res hujšati«


Sledi:
»Groza, že tretji košček, pa saj nisem normalna. Sovražim se.

Spet sem podlegla skušnjavi. Nikoli mi ne bo uspelo shujšati. Zguba sem. Res se sovražim.«

Takšne in podobne »samogovori« in misli je potrebno nemudoma odstraniti, če želimo izgubiti odvečne kilograme. Zakon privlačnosti deluje tako, da privablja več tistega, kar razmišljamo, več tistega o čemer govorimo in več tistega, kar občutimo. Torej v našem primeru nam Vesolje pošiljam več kilogramov in več stvari, zaradi katerih se bomo lahko v življenju sovražili.

Z EFT tehniko z lahkoto odstranimo negativne misli, ki nas ovirajo in nam preprečujejo, da bi se znebili odvečnih kilogramov, dosegli idealno postavo, izboljšali metabolizem in privabili zdravje v svoje življenje in to iz torte, ki smo jo pravkar pojedli!


Tukaj je nekaj EFT afirmacij, ki jih lahko preizkusite:

»Čeprav  sem vedno razočarana, kadar želim izgubiti nekaj odvečnih kilogramov, pa mi ne uspe, se imam rada in se sprejemam točno takšno, kot sem«
»Čeprav se ne morem upreti slaščicam, se imam rada in se v celoti sprejemam«
»Čeprav mislim, da mi nikoli ne bo uspelo shujšati, se imam rada in se v celoti sprejemam«
»Čeprav se mi zdi, da se redim, če jem tisto, kar mi paše, se imam rada v celoti«
»Čeprav se mi zdi, da sem prikrajšana za vse, kadar sem na dieti, se imam rada in se v celoti sprejemam«
»Čeprav se sramujem svojega telesa, se imam rada točno takšno, kot sem«
»Čeprav sem zelo žalostna, zaradi odvečnih kilogramov, se imam rada in se v celoti sprejemam«

(oglejte si tudi seznam EFT točk za tapkanje)

S tem, ko se boste znebili negativnih občutkov, misli, prepričanj in dvomov, v svoje življenje ne boste več privabljali tistega, česar si ne želite. Negativne misli in občutki bodo dobesedno odšli iz vaših misli in svobodno boste lahko izbirali, kako želite živeti,  kaj želite jesti in kako naj hrana vpliva na vaše življenje in vaše telo.

Pomembno je, da se imamo radi, da sprejmemo vsak del svojega telesa, kajti le tako si lahko polni navdiha ustvarimo čudovito življenje.

Ko je enkrat naš um osvobojen vseh negativnih misli in prepričanj, lahko začnemo uporabljati Zakon privlačnosti za ustvarjanje takšnega telesa in življenja, kot si ga želimo.

VEČ VSEBIN: