George Clooney pravi, da Trump že ne bo predsednik

Igralec George Clooney je včeraj na filmskem festival v Cannesu pritegnil pozornost s provokativno izjavo, v kateri je zatrdil, da Trump že ne bo postal predsednik ZDA.


giphy

Clooney je dejal, da Trump ne bo zmagal na volitvah v ZDA, ker Američanom ne bo vladal strah. »Donald Trump ne bo predsednik. Strah nikoli ne bo vladal naši domovini. Ne bojimo se muslimanov, imigrantov ali žensk in ne bomo se bali ničesar« je dejal v svoji izjavi.

Clooney je na filmskem festivalu na tiskovni konferenci spregovoril ob premieri filma Denarne igre, v katerem je zaigral skupaj z Julio Roberts, režirala pa ga je Jodie Foster. Clooney je tiskovno konferenco izkoristil tudi za napad na televizijske programe in medije, ki omogočajo Trumpu, da je sploh postal morebiten kandidat za predsednika. »Ne informiramo se pravilno,« je dejal, s čimer je mislil, da Trumpu slavo v bistvu zagotavljajo mediji, ki stremijo k najbolj zabavnemu naslovu in Trumpu sploh niso zastavljali resnih vprašanj, kjer bi se lahko izkazal oziroma pogrnil.

VEČ VSEBIN: