Drew Barrymore in Will Kopelman o ločitvi: “Še vedno smo družina.”

Dan zatem, ko sta Drew Barrymore in Will Kopelman naznanila ločitev, sta za revijo People izjavila, da ločitev ne vpliva na dejstvo, da so še vedno družina. “Na žalost se ločujeva, vendar gre samo za zakonsko ločitev, saj ob tem ne čutiva, da gre tudi za ločitev naše družine. Ločitev morda najprej doživljamo kot nekakšen neuspeh, vendar slej ko prej ugotovimo, da je to, da gre življenje naprej, ptravzaprav blagoslov.”


Drew-Barrymore in Will-Kopelman

Za njuna otroka se ne bo nič spremenilo

“Najina otroka sta najino vesolje in bosta tudi v prihodnje ostala najina prioriteta.” Barrymore in Kopelman, ki sta bila poročena štiri leta, imata dva otroka, Olive je stara tri leta, mlajša Frankie pa eno leto. Deklici bosta do nadaljnjega najverjetneje ostali v New Yorku, kjer Olive obiskuje vrtec. Oktobra je Drew Barrymore izjavila, da uživa, ko opazuje partnerja z malčicama: “Če sem iskrena, ne vem, kako je pri drugih parih, ampak jaz zelo uživam, ko ga vidim v vlogi očeta. Vem, da vsi pravijo, da je treba partnerski odnos postaviti na prvo mesto, vendar se pri meni vse vrti okrog najinih deklic. Morda s tem kompenziram odsotnost svojih staršev, ko sem bila otrok. Vsekakor se osredotočava na to, kako biti dobra starša.”

Barrymore kariero prilagodila družini

“Otresla sem se ideje, da moram polovico časa delati, polovico pa ga namenjati družini. To bi bilo sicer idealno, vendar v življenju ne gre vedno tako gladko. Bila sem preobremenjena, zato sem se odločila za spremembe in svoje delo v celoti podredila svoji družini.” Od leta 2012 je igralka nastopila v samo treh filmih, saj je večino časa preživela s svojimi bližnjimi. Drew dodaja, da četudi se od moža ločuje, ga še vedno zelo spoštuje, saj je dober človek in vzoren oče.

VEČ VSEBIN: