De Niro: Trumpu bi veseljem eno ‘prisolil’

Holywoodski igralec Robert de Niro več kot očitno ne sodi med privržence republikanskega kandidata za predsednika ZDA Donalda Trumpa. Igralec je namreč v videoposnetku, ki je namenjen spodbujanju k udeležbi na volitvah, odkrito izjavil, da bi Trumpu »z veseljem eno ‘prisolil’«.


Robert De Niro

Predvolilni boj je vse ostrejši, pred volilnim dnem pa je še manj kot mesec dni. Produkcijska hiša Anonymous Content je znane Američane vprašala, kaj se jim zdi pomembno. Odgovor Roberta De Nira je bil precej neposreden: »Po mojem mnenju je Trump tako očitno neumen. Zguba, pes, prasec, goljuf, notorični lažnivec in ščene, ki sploh ne ve, o čem govori. Ne dela domačih nalog in mu je vseeno za vse.«

Slavni igralec je prav tako mnenja, da milijarder ne plačuje davkov ter da je »idiot« ter nekdo, ki misli, da se lahko igra z ljudmi. Izpostavil je tudi besede nekdanjega zunanjega ministra Colina Powella, da je Trump »nacionalna katastrofa«, ter dodal, da ga te besede najbolje opišejo.

A De Nirovem bentenju ni bilo videti konca: »Tako zelo besen postanem, da je država prišla do točke, ko je ta idiot, ta butec prišel do tja, kjer je.« Med drugim je izrazil tudi skrb, da bi država pod njegovim vodstvom šla v napačno smer.


VEČ VSEBIN: